Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 425 kJ / 2 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,06 g |
Tuky | 100,62 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 457,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta z kompotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VgX
Moje poznámka
Buchta z kompotu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VgX
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 7 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 5 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 6 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 6 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 7 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 7 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 8 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 9 hodinami
Tématické fráze:
buchta z kompotu,
koláč z kompotu,
merunkova buchta z kompotu,
buchta s kompotem,
kompotová buchta,
buchta s kompotu,
buchta z merunkového kompotu,
rychlá buchta z kompotu,
višňová buchta,
buchta šup šup s kompotem,
buchta z kompotu meruněk,
buchta z jahodového kompotu,
buchta z ovocného kompotu,
buchta s merunkoveho kompotu,
buchty z kompotu,
buchta z mandarinkoveho kompotu,
kompotový koláč,
buchta orgasmus,
meruňková buchta z celého kompotu,
buchta kompot
Suroviny:
kompot jahodový,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
cukr moučkový,
máslo,
vejce
Komentáře (13)
Přidávám bod.