Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí láska

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

31. 5. 2011 15:37

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 187 kJ / 523 kcal
Bílkoviny96,50 g
Tuky12,50 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 7,73 g
Sůl18,50 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je přesnou obdobou tady toho receptu..

http://www.toprecepty.cz/recept/15124-pecena-drube...

Jsem přesvědčená, že opět narazím na lidi typu.."fuj tajbl", ale nijak mne to neuráží. Já sama hledala na internetu nějakou variantu, jak žlázy upravit a snad nejvíce tady toho i díky Cathleen máme my.

Vařila i fotila Pejli. U mne zásoby býčích žláz došly! :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 6. 2011 18:18

Iriska: že, baby jedny..:-D

Iriska Iriska

18. 6. 2011 18:18

Jana Remkova: Jani, tak tos mě potěšila :-K Tetelím se blahem :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 6. 2011 18:17

srettka: no, vidím a čtu! :-D

Iriska Iriska

18. 6. 2011 18:16

No holky, to bych neřekla, že vás jedny koule tak pobaví. :-D:-D:-D:-D

srettka

18. 6. 2011 18:15

Jana Remkova:já se tedy nesměju,naopak,já soucítím:-/:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 6. 2011 18:13

Irisko, díky moc za vyzkoušení, to je přesně to, z čeho já mám mnohem větší radost, než z bodů;-) Dovolila jsem si tvé foto umístit jako hlavní;-)
Stret a rebi, to je srandy kopec, co?:-D:-D:-D Mám popsaného půl emailu! :-D

srettka

18. 6. 2011 18:11

rebeka:má drahá, jimá mě strach:-O pozřela jsi dneska ovsa či co?? že řehtáš?:-O kdybys nááhodou začala i frkat, tak ať ti dá syr rebekus ohlávku,jistota je jistota:-))
p.s. a s těma kulema..moc se netlem, s batohem pod pasem moc parády pak nenaděláš:-))

rebeka rebeka

18. 6. 2011 17:59

srettka:já už nemůžu:-D:-D:-D já se tu uřehtám:-D:-D:-D:yes::yes:
Jani,promiň:-8:-8 ale aspoň budeš míti veselý recept:-D:-D:-D

srettka

18. 6. 2011 17:55

rebeka:tak mu naroste:-! teda narostou:-!:-! a jako vodní melouny:-!:-!:-! a jááá!! bych se teda se štyrma melounama tahat rozhodně nechtěla:-S
p.s. kucí bejkatý, kdo nekoulí s námi, koulí proti nám:-!:-))

rebeka rebeka

18. 6. 2011 17:53

srettka::-D:-D a jaký trest stihne ženské pokolení,kteréžto takovou okrasou neráčel býti obdařen:-O:-?:-D:-D:-D

lemarti

18. 6. 2011 17:47

srettka:šreti:-D:-D:-D:yes:

rebeka rebeka

18. 6. 2011 17:46

srettka::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

srettka

18. 6. 2011 17:05

rebeka:svatá pravda matko rebeko:-S ještě ani prvně nezkusil a už má sáček prázdný,strašný život:-((...od mládi býti zván volem?? není to proti přikázání?? že ne?? toť ode dneška nebude desatero přikázání, ale jedenáctero:-S
11-té přikázání...nepozřeš kulí druhých (měj v úctě varlata ostatních,sic ty tvoje ti za trest do velikosti vodního melounu narostou a nebo narostou tam, kde jich nikdá nebylo):-))
p.s. tímto vyhlašuji stranu na ochranu býčích sáčků:yes:

rebeka rebeka

18. 6. 2011 16:37

Iriska:šmárjá:-O:-O ty to máš hezkéé:-8:-K:yes:
počkej ..srettka..ta ti dá:-D:-D:-D takový malý a už ho zbaví ozdoby:-8:-D:-D:-D

Iriska Iriska

18. 6. 2011 16:26

Jani, bodík už jsem dala. A zasloužený. Do grilovacího koření jsem přimíchala trochu koření Adamova žebra. Akorát jedna koulička byla menší než druhá. Že by jednou vyhrál býk?:-S:-D Přidala jsem fotky, jo?

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kravské vemeno jak upravit býčí žlázy vemeno recepty vemena býčí koule hovězí vemeno recept kravske vemeno recept jak vařit kravské vemeno býčí žlázy na grilu vemeno recept řízky z vemene býčí žlázy recepty recepty byci zlazy býčí koule recept recept na býčí koule řízek z kravského vemene rizky z kravskeho vemene vařit vemeno kravske vemeno recepty recepty na kravske vemeno

Suroviny: býčí žláza, koření grilovací, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Býčí láska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0AYL