Vlhčený řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,78 g |
Tuky | 199,07 g |
Vláknina | 2,31 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 641 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 184,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera po ranní jsem musela vymyslet nějakou fofrovku k snídani a moc fantazie po hnusné šichtě mi teda nezbylo. Ale dneska je přes půl formy fuč, takže u mě dobrý ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2011 20:14
ruzena:ještě kousek zbyl,zabalím, dám ruce na pobožná prsa a udělám expresní donášku
7. 6. 2011 20:06
Susedo,asi přijdu na kafeale asi zbytečně,co,bylo ke snídani a teď je už večer,jsem to propásla.....no co nadělám,tak aspoň bodík posílám
7. 6. 2011 20:05
Strettka i já se ptám ohledně krému z mrazáku. Je to vlastně máslový krém nastavovaný pudinkem. Z mražením se krém nezdrcne? Mrazím všechno co se dá, ale krém jsem ještě nikdy nezamrazovala. Na fotce vypadá velice hezky.
7. 6. 2011 20:04
Moc krásný moučník+6
7. 6. 2011 20:01
Lenullka:to jsem okoukala na dortománii,mrazej korpusy i krémy
7. 6. 2011 19:56
7. 6. 2011 19:51
pěkný zákusek jsi šikulka+5
7. 6. 2011 19:48
on jde krém dát do mrazáku?
7. 6. 2011 19:40
NááádheraPokúsim sa niečo takéto vytvoriť,ale určite to nebude tak krásne vyzeraťUkladám
7. 6. 2011 19:39
Karamel je super všude
...jinak teda - na "fofrovku ke snídani" dooost dobrý
...jinak teda - na "fofrovku ke snídani" dooost dobrý
7. 6. 2011 19:26
Pěkné, mne to trvá déle, toto, prima foto
7. 6. 2011 19:21
chocolate:já ten krém už měla na mrazáku, takže fakt forovka ty zlatá svatbo
7. 6. 2011 19:19
Toto pečeš jako fofrbuchtu????To by pro mě byl mega výkon ke zlaté svatbě.+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: luxus řez zamrazení máslového krému vitacitový zákusek vlhčení korpusů kardinálovy řezy recept řezy s máslový krém řez zamrazeni krém zamrazení šlehačky vlhčený korpus zamrazeni kremu krém do mrazáku vlhceni dortu vlhčení korpusu dortu máslový krém nezdrcnul krém z topingu jak udělat krém aby se mi nezdrcnul pudinkové řezy s oky dorty podkova k zlaté svatbě korpus na řezy
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, cukr krupice, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr krupice, cukr moučkový, čokoláda
Vlhčený řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgm4
43 názorů