Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 28,30 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 220,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme těsto. Necháme ho asi 30 minut odpočinout.
Krok 2: Poté ho rozválíme na plech a necháme ještě chvilinku kynout (asi 10 minut).
Krok 3: Potřeme kečupem, posypeme pizza kořením a podle chuti obložíme tím, co máme nejraději.
Krok 4: Posypeme sýrem a pečeme asi při 200°C.
Dobrou chuť!
Dobrou chuť!
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Moje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Nejnovější recepty
Domácí brusinková granola
Přidáno před 1 hodinou
Quinoa jako salát
Přidáno před 2 hodinami
Kvašené zelí
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno 14. 9. 2025 07:54:14
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 12 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 12 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 13 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 14 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 15 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 15 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 15 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 16 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Tématické fráze:
domácí pica,
pica recept,
recept pica,
recept na picu,
pizza mnam,
na kolik stupnu se peče pizza,
pica na plech,
recepty pica,
na kolik stupnů péct pizzu,
jak se dělá pica,
na kolik péct pizzu,
pica recepty,
na kolik se pece pizza,
pečeme picu,
recepty na picu,
vareni pica,
jak se peče pica,
pizza v troubě,
italská pica,
na kolik stupnů pečeme pizzu
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
olej,
voda,
sůl,
kečup sladký,
koření pizza,
salám,
sýr strouhaný
Komentáře (13)
jste skvělá kuchařka.
K receptu bych jen doplnila, že je dobré těsto vyválet hodně tenké a péct aspoň na 200°C. Pak je pizza křupavá. Ale i v Itálii jsem se setkala s pizzou tzv. buchtoidní (těsto je pórovité a vyšší než vrstva náplně).
(dnes som mala voľný len menší plech,takže je trochu moc vysoká