Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 28,30 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 220,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme těsto. Necháme ho asi 30 minut odpočinout.
Krok 2: Poté ho rozválíme na plech a necháme ještě chvilinku kynout (asi 10 minut).
Krok 3: Potřeme kečupem, posypeme pizza kořením a podle chuti obložíme tím, co máme nejraději.
Krok 4: Posypeme sýrem a pečeme asi při 200°C.
Dobrou chuť!
Dobrou chuť!
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Moje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 13 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 1 hodinou
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 1 hodinou
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 1 hodinou
Tvarohová štola
janatka před 3 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 5 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 6 hodinami
Tématické fráze:
domácí pica,
pica recept,
recept pica,
recept na picu,
pizza mnam,
na kolik stupnu se peče pizza,
pica na plech,
recepty pica,
na kolik stupnů péct pizzu,
jak se dělá pica,
na kolik péct pizzu,
pica recepty,
na kolik se pece pizza,
pečeme picu,
recepty na picu,
vareni pica,
jak se peče pica,
pizza v troubě,
italská pica,
na kolik stupnů pečeme pizzu
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
olej,
voda,
sůl,
kečup sladký,
koření pizza,
salám,
sýr strouhaný
Komentáře (13)
jste skvělá kuchařka.
K receptu bych jen doplnila, že je dobré těsto vyválet hodně tenké a péct aspoň na 200°C. Pak je pizza křupavá. Ale i v Itálii jsem se setkala s pizzou tzv. buchtoidní (těsto je pórovité a vyšší než vrstva náplně).
(dnes som mala voľný len menší plech,takže je trochu moc vysoká