Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na medu

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

14. 6. 2011 13:52

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 929 kJ / 461 kcal
Bílkoviny5,16 g
Tuky16,61 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 2,96 g
Sůl7,00 g
Sacharidy56,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- Chalupářské recepty Dobromila

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 12. 2011 10:44

senky: jééé, moc děkuji a opravdu mám radost, že domácímu osazenstvu sedla tato úprava:-8

senky senky

26. 12. 2011 09:18

Jani:-Kmusím vyřídit pochvalu za skvostnou úpravu kapra:yes::yes:Bohužel byla jenom půlka, ale po té se teda zaprášilo:-D:-D Slíbila jsem,že udělám na pokračování hned v týdnu. Sosíku troška zbyla, chlapci použili na přelití bylinkového pstruha a prý taky skvost:-! Vypadá to, že sladkokyselá pikantní úprava kapra u nás zdomácní:-D:-D Foto jsem nestihla, nedali mi šanci, ale bod posílám a ráda:-K:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 12. 2011 15:43

BILKOVAI:;-);-)

BILKOVAI BILKOVAI

24. 12. 2011 15:25

Teda Jani, ty fotky:-O:-*ten recept:-p:-*, jaktože jsem ho zasklila? Vědět to o den dřív, tak půlku kapra jsem vyzkoušela podle tohoto receptíku;-( a půlka musí být klasika řízek. Manžel je hodně konzervativní:-S Recept tisknu a dávám na vyzkoušení:-K:yes:..+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 12. 2011 09:44

senky: díky, to mám radost!!:-) On mi vyhrál 1000kč:-8, tak doufám, že bude chutnat;-)

senky senky

24. 12. 2011 08:24

Jaňulko, narazila jsem v Blesk receptech na tento Tvůj receptík, že ho mám tady v oblíbených jsem zasklila;-) Včera jsem rybičku naložila a jsem velmi zvědavá,co na to moji tři hoši:-p:-)Já sama kapra nejím, ale slibuju,že poreferuju:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2011 15:58

suslajda: o krásu tolik nejde;-), je to jen fotka, ale o chuť. Děkuji;-)

suslajda suslajda

16. 6. 2011 14:13

:-pkrása:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2011 22:58

Anna Kocikova: si nevšímáš, no..:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 6. 2011 22:10

:-OBože a já to čtu v deset večer:-/Parádní a krásně nafocené jídlo:-K+12:yes::-K

mysulka mysulka

15. 6. 2011 17:16

:-p to vypadá moc chutně:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2011 13:56

ivulinka: ale jdi!!! Umíš vařit moc dobře:-D, takže tohle zvládneš;-). Nebo, že bys u nás chvíli vařila ty? Myslím, že Láďa by to bral!:-D

ivulinka ivulinka

15. 6. 2011 11:40

Už to vím, nastěhuji se k Jance, Vláďu už jsem také poznala:-D, a ona mi bude nějakou dobu vařit, na tomhle kapříkovi bych si totiž moc pochutnala:-8

pipre pipre

15. 6. 2011 10:46

Recept se mi fakt líbí:yes:+9

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2011 09:15

aanicka: díky moc. Pro mne to byla premiéra této úpravy se skvělým výsledkem:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kapr na medu kapr recept kapr v medu recepty kapr kapr recepty recept kapr na medu kapr na medu recept recepty z kapra kapr s medem úpravy kapra recepty ryba na medu recept na kapra kapri kostky na medu kapří kostky upravujeme kapra úprava kapra lkapr na medu lkapr na medu upravy kapra kapr na medu recepty

Suroviny: kapr, máslo, omáčka sojová, česnek, víno bílé, med, kmín celý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Kapr na medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7E5