Znojemská omáčka s těstovinami
Dostali jste chuť na českou klasiku? Máme pro vás recept na známou znojemskou omáčku, kterou si můžete připravit z hovězího nebo vepřového masa. Toto je asi jediné jídlo, kde i teplá kyselá okurka chutná všem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 254 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,48 g |
Tuky | 6,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2012 14:57
23. 11. 2011 13:06
25. 10. 2011 18:44
29. 9. 2011 21:13
1. 12. 2010 15:36
Když se dá vejce natvrdo,tak je to štěpánská,ale tam zas už nepřijde okurka.
Ale když Vám to chutná dohromady,tak proč ne.
1. 12. 2010 15:26
17. 10. 2010 12:11
Peldo, děkuji za skvělou inspiraci a chutný dnešní oběd, letí bodík a dva obrázky
29. 9. 2010 17:31
22. 8. 2010 10:37
16. 8. 2010 11:53
30. 7. 2010 20:10
25. 6. 2010 09:23
8. 6. 2010 09:40
19. 5. 2010 12:26
20. 4. 2010 19:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 29 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 30 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 45 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělá znojemská omáčka: Do české klasiky patří hovězí maso i lák z okurek
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: znojemska recept na znojemskou omáčku omáčka na těstoviny hovezi znojemská omáčka znojemska recept rychlé omáčky z vepřového omáčky na těstoviny recepty znojemská recept znojemská hovězí omáčka s těstovinami nejlepsi recept na znojemskou omacku nejlepsi recept na znojemskou omacku rychlá znojemská recepty na znojemskou omacku rychla omacka z veproveho znojemská hovězí omáčka houbová omáčka s těstovinami znojemnská omáčka veprova omacka s testovinami hříbková omáčka pohlreich
Suroviny: cibule, okurky sterilované, paprika sušená sladká, česnek, maso hovězí, sůl, pepř mletý, voda, mouka hladká, tuk na smažení, těstoviny
Znojemská omáčka s těstovinami
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8DG
43 názorů