Postup přípravy
Krok 1: Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku a na ní opečeme osolené maso.
Krok 2: Přidáme pokrájenou zeleninu, ještě dochutíme solí a dusíme.
Krok 3: Ke konci vmícháme posekané bylinky a česnek a ještě chvilku provaříme. Měla by se vytvořit šťáva z rajčat, pokud někdo nemá rád jejich slupky, může před krájením spařit a oloupat. Ničím jiným se nedochucuje, musí vyniknout vůně bylinek, kterých je potřeba opravdu hodně.
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7nE
Moje poznámka
Fazolky po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7nE
Nejnovější recepty
Linecké s marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Banánové cheesecake brownies
Přidáno před 7 hodinami
Vláčný banánový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Medové perníčky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkváč s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Hruškovo-perníkový koláč s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ukrajinské (rychlé) kysané zelí
Mayovka před 15 minutami
Chleba s vejcem
magdalenka před 30 minutami
Vaječný řízek
magdalenka před 32 minutami
Vepřová plec dušená na divoko
Slavista62 před 34 minutami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
Slavista62 před 57 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
zdezdenicka před 1 hodinou
Jahodové řezy
Koffi před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč
MonkaF před 1 hodinou
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
daneczech před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Janazam před 3 hodinami
Tématické fráze:
fazolky,
zelené fazolky po provensálsku,
fazolky recept,
kuřecí maso po provensálsku,
vepřové po provensálsku,
zelené fazolky recept,
fazolky recepty,
kuřecí prsa po provensálsku,
jak oloupat fazolky,
fazolky , cuketa , lilek , kuře recept,
fazolky po,
rec eptna leco,
vepřové z fazolkami po provensásku,
cuketa po provensalsku,
musí se bylinky spařit,
receptna faole po provensálsku,
fazole po provencálsku,
vepřové po provestválsku,
kuřecí prsa na fazolkách,
recept nakureci prsa po provensalsku
Suroviny:
maso kuřecí,
fazolky zelené,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cuketa,
česnek,
čerstvé bylinky,
koření oregáno,
rozmarýn,
saturejka,
tymián,
olej olivový,
cibule
Komentáře (9)