Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Tyto plátky jsou syté a voňavé jídlo, které spojuje tradiční chutě české kuchyně. Šťavnaté maso je jemně dušené spolu s kysaným zelím, zelenými fazolkami a kořenovou zeleninou, což vytváří dokonale vyváženou směs chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 391 kJ / 333 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,74 g | 
| Tuky | 6,90 g | 
| Vláknina | 28,95 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,00 g | 
| Sůl | 2,33 g | 
| Sacharidy | 41,99 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WD1
Moje poznámka
					
				
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WD1
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 10 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 11 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 15 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 45 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřove maso na kořenové zelenině, 
						
						
							vepřové na zelených fazolkách, 
						
						
							dušené vepřové plátky, 
						
						
							vepřová plec na kořenové zelenině, 
						
						
							vepřové plátky na zelenině, 
						
						
							vepřové plátky dušené, 
						
						
							veprove dusene na zelenine, 
						
						
							vepřové plátky na zelí, 
						
						
							vepřové maso dušené na zelenině, 
						
						
							vepřové na zelenině, 
						
						
							vepřové na fazolkách, 
						
						
							vepřové maso na fazolkách, 
						
						
							dušená kořenová zelenina, 
						
						
							vepřové plátky, 
						
						
							dušené plátky vepřové, 
						
						
							zelené fazolky a vepřové maso, 
						
						
							vepřové zelené fazolky, 
						
						
							dušené vepřové na zelenině, 
						
						
							vepřové plátky na na zelí, 
						
						
							veprove kostky na korenove zelenine
						
					
						Suroviny:
						
							plátek vepřový, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							zelí hlávkové, 
						
						
							fazolky zelené, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
a krásné obrázky