Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 787 kJ / 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,55 g |
Tuky | 37,52 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Kotlety podáváme s bramborem.
Zveřejněno 27. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Labské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMXr
Moje poznámka
Labské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMXr
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 9 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 10 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 10 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 18 minutami
Karamelový dezert
thekumsen před 19 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 1 hodinou
Lasagne se špenátem
Sova1 před 2 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 3 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 5 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 5 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 5 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 5 hodinami
Tématické fráze:
labský knedlík,
labske knedliky,
labský vepřový kotlet,
labské knedlíky recept,
labský knedlík recept,
labský řízek,
vepřový kotlet labský,
knedlík labský recept,
labská vepřová kotleta,
bačovy kotlety,
kotleta recepty,
recept lapský kotlet,
labské řízky,
labské vepřové kotlety,
lesácký kotleta,
kotlety s knedlikem,
recept na labský knedlík,
recept na labské knedlíky,
lapský kotlet recept,
recept lapský kotlet
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
česnek,
mouka bezlepková,
sádlo,
cibule
Komentáře (2)