Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 50 004 kJ / 11 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,01 g |
Tuky | 66,82 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 848 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 2 698,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ2P
Moje poznámka
Buchta z podmáslí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ2P
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
rychlá buchta z podmásli,
podmáslí recepty,
podmáslí,
buchta z podmáslí s ovocem,
recepty z podmáslí,
kysané podmáslí recepty,
zdravá buchta z podmáslí,
kysané podmáslí,
buchta z kysane podmasli,
peceme z podmasli,
buchta na plech z podmáslí,
rychlá buchta s podmasli,
recepty z kysaneho podmasli,
testo z podmasli,
recept z podmasli,
kysané podmáslí buchta,
buchta z pomáslí,
buchta z podmáslí bez vajec,
podmáslí recept,
buchta spodmáslí
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kakao,
prášek do pečiva,
olej,
podmáslí,
máslo,
cukr moučkový,
jogurt,
čokoláda na vaření,
tuk
Komentáře (7)