Domácí "Bake rolls"
Přebytky baget nebo rohlíků můžeme použít na přípravu ochucených sucharů. Kolečka ochutíme kořením podle své fantazie a poté je pomalu sušíme v troubě do křupava. Pokud použijeme domácí pečivo, budou ještě chutnější.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí "Bake rolls"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xk4g
Moje poznámka
Domácí "Bake rolls"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xk4g
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 13 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 14 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 15 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 17 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 19 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 19 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Tématické fráze:
rohlíkové chipsy,
domácí bakerolls,
bakerolls,
domácí brambůrky v troubě,
bakerols,
domací bakerols,
bake rools,
bake,
chipsy z rohlíků,
domaci bekerools,
domaci bakerol,
rolls recept,
backe rolls,
když zbydou rohlíky,
domaci bakeroll,
domácí bacerolls,
bakerrolls,
domací bakerools,
bakerolls recept,
brambůrky z rohlíku
Komentáře (27)
Dekuji za vyborny a predevsim jednoduchy tip, kterak zuzitkovat prebytky rohliku, kterymi nas predzasobil muj drahy, kdyz spoluobcane vykoupili mouku a servat se o poslednich par kusu (a upect vlastni) s duchodcem s francouzskou holi jsem nemela odvahu. Dietka to neni, ale pochroupali jsme si u filmu k celorodinne spokojenosti.
Přemýšlela jsem i o tom, dát dohromady nějaký jednoduchý recept na rohlíky (bagety), ale už trochu ochucené v těstě...třeba sýrem. A co si budem povídat - domácí pečivo je domácí, dost jiné, lepší, než to koupené