Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí loupaná plec na víně po italsku

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 2. 2012 21:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 313 kJ / 792 kcal
Bílkoviny11,06 g
Tuky2,17 g
Vláknina30,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 379 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy61,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: S Italem v kuchyni, mírně upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 2. 2012 10:19

Ivusa: "Hovězí loupaná plec. Čistá svalovina bez tukového krytí, bez hlubokých zářezů, zbavená koncových šlach,chrupavek, kloubních pouzder a třásní masa." Tak tohle jsem si k tomu našla;-). U nás však u řezníka těžko budou vědět, co to je:-8. Musela bych "říct "hovězí plec"

Ivusa Ivusa

4. 2. 2012 10:15

:-KParáda.Hovězí masíčko...mňam.Krásné fotky i popis postupu.Zkusím sehnat u řezníka a uvařím....co jako přílohu doporučuješ???Vařený brambor,nebo hranolky???:-?:-?+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 2. 2012 10:09

neregistrovaný: děkuji moc. Tak to bych myslím znala, ale u nás se ten název vůbec nepoužívá. Děkuji za vysvětlení:-)

neregistrovaný

4. 2. 2012 09:32

j.remkova:Hovězí loupaná plec je část plece – přední nohy. Získává se vyloupnutím lopatky, odtud název loupaná. Je levnější než hovězí kýta, přitom je však velmi šťavnatá. Loupanou plec využijete v kuchyni na guláš, do ragú nebo na pečení.Doporučuje se uvařit si s ní postupně celou sérii českých omáček, uvidíte ten rozdíl oproti běžné kýtě.

senky senky

4. 2. 2012 08:52

Kdyby teploměr neukazoval 2O pod nulou:-S letím k řezníkovi:-p:-8 Ale ono se oteplí a pak tu oběť s delším vařením klidně podstoupím, protože hovězí v takové úpravě za to jistě stojí:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2012 23:29

Hmm, nikdy jsem o loupané pleci neslyšela:-O

rebeka rebeka

3. 2. 2012 23:27

maris::-D:-D:yes::yes: přesně ten jsem měla na mysli při čtení receptu.. tam to pleci bude moooc slušet;-):-D:yes:

rebeka rebeka

3. 2. 2012 23:25

krásný obrázek.. krásně upravané hovězí..moc se mi to líbí:-K:-K:yes:
hovězí poněkud zenedbávám, a protože právě od tebe je tu spousta krásných receptů s jmenovaným, ukládám a slibuji, že velmi v brzké době zrealizuju;-)
jenom dotaz: jakou doporučíš přílohu, prosím:-?

maris maris

3. 2. 2012 22:43

Eliza: Eli, to je opět jak dělané pro PH;-):-)

Eliza Eliza

3. 2. 2012 22:34

Je to sice vaření na delší dobu, ale stojí za tu oběť...;-):-)

Colombo65 Colombo65

3. 2. 2012 21:50

Loupaná plec je výborná. Mňam;-);-);-):-K

maris maris

3. 2. 2012 21:47

Loupanou plec používám moc ráda, má úžasně jemné, krátké a šťavnaté maso, dělám hodně podobně a Tobě posílám:yes:+:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí plec co z hovězí plece hovězí plec recepty hovezi pero hovězí plec recept hovězí plecko hovězí plecko recepty hovězí plec na červeném víně hovězí na víně co s hovězí loupanou plecí recept na hovězí plec hovězí péro recepty recept na hovězí loupanou plec konfitovaná hovězí plec recepty hovězí plec hovězí plecko recept plec na vine hovězí přední plec recept na loupanou plec hovězí plecko na víně

Suroviny: plec hovězí loupaná, víno červené, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, česnek, bobkový list, skořice celá, koření hřebíček, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, mouka hladká, olej olivový, vývar hovězí

TopRecepty.cz

Hovězí loupaná plec na víně po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xnok