Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní přírodní šťáva k masu

Potřebujete udělat šťávu k již hotovému masu? Použijte suroviny, které budou po ruce, třeba i zmražené bylinky a konzervovaná rajčata. Připravenou šťávou lze použít i na narychlo osmahnuté kuřecí plátky, nebo rybí filé.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

2. 3. 2012 19:07

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie637 kJ / 152 kcal
Bílkoviny2,41 g
Tuky11,41 g
Vláknina3,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,10 g
Sacharidy8,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Potřebovala jsem udělat nějakou šťávu k již hotovému masu, které jsem vytáhla z mrazáku. Použila jsem suroviny, které byly po ruce, bylinky v mrazáku a byl opět oběd zase jinak. Plechovková rajčata se mohou nahradit sloupnutými čerstvými a bylinky dát podle chuti. Šťávu jsem nezahušťovala, ani nesolila, byla chutná, prostě akorát. Takto připravenou šťávou by se daly přelít i na rychlovku osmahnuté kuřecí plátky nebo i rybí filé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nofrona

2. 3. 2012 19:28

:-p:-p mňam mňam:yes:

Bibinka Bibinka

2. 3. 2012 19:26

Anna Kocikova:Aničko, překráááásná barvička šťávy-na to já jsem zatížená a vůbec celkově perfekto, takové věci u nás letí, máme je rádi. Dávám ti 3.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 3. 2012 19:22

rebeka::-8Nepřeháněj,ale těší mě to:-K:-D:-D:-D
Nedávno jsem našla jeden citát od Achille Gregora-
Motto:
Smutný člověk je schopen pustit si plyn.
Veselý člověk na ten plyn postaví rendlík
a ukuchtí si něco šmakovního.
Já někdy,pravda, smutná jsem,ale plyn pouštím jen pro ty šmakovní dobroty:-D:-D

rebeka rebeka

2. 3. 2012 19:16

Anna Kocikova:no, Aninko, mám pocit, že tobě bliká to správné, kuchařské... dost často;-):yes::-):-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 3. 2012 19:13

rebeka::-))Rebi,Ivulinko díky;-):-)Mám doma ve špajzu pro sichr takové ty 4porce šťávy v sáčku,nějaká smetanová to je,ale nějak se mi do toho nechtělo jít:-))to je fakt jen taková nouzovka,rychlovka kdyby něco.Tohle bylo také za chvíli hotové a rozhodně chutnější:-pJe fajn,že mě někdy něco blikne a rožne se to správné kuchařské světýlko:-D:-D

ivulinka ivulinka

2. 3. 2012 19:11

:-)nejen Rebíčkovi, ale i mě se líbí:yes:

rebeka rebeka

2. 3. 2012 19:09

Ann, to je opět parádička hodna bodu;-):yes::yes::yes:
taky se mi občas stane, že potřebuju k hotovému masku šťávičku.. a tahle vypadá suprovně:-p:-p:yes::yes::yes::-):-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šťáva k masu šťáva k masu recept šťáva pod maso stava na maso jak udělat šťávu k masu rychlá šťáva k masu šťávy k masu jak udělat štávu pod maso prirodni omacka k masu recept na štávu k masu přírodní šťáva štáva pod maso recept stava z masa jak udělat dobrou šťávu k masu stava k masu recepty jak připravit šťávu k masu dobrá šťáva k masu šťávička k masu stava na maso recept recept šťáva k masu

Suroviny: máslo, olej, cibule, žampióny, rajče loupané, rajče, omáčka chilli sladká, maggi, cibulka lahůdková, libeček, voda

TopRecepty.cz

Pikantní přírodní šťáva k masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lD0M