Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 567 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné pyré s kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnw
Moje poznámka
Jablečné pyré s kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnw
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 14 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 23 minutami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 2 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 6 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 6 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 8 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 9 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 12 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
jablečné pyré,
jablečné pyré recept,
jablečný puding,
jablečné pyré s pudinkem,
recept na jablečné pyré,
recepty jablecne pyre,
jablečné pire,
jablecne recepty,
vařená jablka s pudinkem recept,
jablečné pyré recepty,
jablecne pyre s pudingem,
buchta z jablečného pyré,
pyré z jablek,
jablečný pyre,
buchta s jablečným pyré,
jablečné pokrmy,
pyré jablečné,
jablecne pyre buchta,
recept jablecne pyre,
co z jablečného pyré
Suroviny:
jablko,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink kokosový,
kokos
Komentáře (3)