Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 962 kJ / 1 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,00 g |
| Tuky | 62,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 767 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 12,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí ,,čína" s pórkem a slaninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDg5
Moje poznámka
Kuřecí ,,čína" s pórkem a slaninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDg5
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 57 minutami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 19 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 1 hodinou
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 3 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 3 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
čína s porkem,
čína z kuřecího masa s porkem,
pravá kuřecí čína,
recepty z kuřecího masa čína s pórkem,
kuřecí čína,
kuřecí s porkem,
recept na čínu s porkem,
kuřecí maso s pórkem,
čína recept s pórkem,
čína na porku,
kuřecí čina po česky,
recept čína s porkem,
cina s porkem recept,
úžasná čína,
čína ze stehenních řízků,
pravá čína z kuřecího masa,
cina z kurecich stehennich rizku,
čína z kuřecího masa a porkem,
kuřecí stehenní řízky čína,
kuřecí čína na pórku
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
slanina anglická,
sýr mozzarella,
pórek,
smetana,
koření na steaky
Komentáře (19)
Suroviny jsou príma,chuťově se doplňují a věřím,že v závěru je to opravdu mňamka