Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanový fenykl s kapkou orientu

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

22. 3. 2012 13:37

Suroviny

Porce: 1-2

Nutriční hodnoty

Energie1 337 kJ / 320 kcal
Bílkoviny3,23 g
Tuky27,45 g
Vláknina0,38 g
Cholesterol 87 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy6,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nápad okamžiku... Tepelnou úpravou ztratí fenykl svoji štiplavou chuť, taže by si mohli pochutnat i ti, co fenykl moc nemusí.

Můžeme baštit jen tak, s kouskem čerstvého pečiva nebo jako přílohu k nějaké masové minutce.

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

22. 3. 2012 14:02

Fenykl já ráda už od dob protiprdíkových čajíčků:-8.
Pěkně s ciabattkou:-p.+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fenykl recepty jídlo z fenyklu recepty z fenyklu jak připravit fenykl co připravit z fenyklu jidla z fenyklu fenykl recept recepty s fenyklem jídla s fenyklem recepty na fenykl čerstvý fenykl recepty jidlo s fenykl recept fenykl jak připravit čerstvy fenikl recepty recept fenykl červená cibule fenykl - co mám ráda recepty recept s fenyklem čerstvý fenykl s nati fenykl mám ráda recepty fenykl jako příloha

Suroviny: fenykl, cibule šalotka, máslo, víno bílé suché, koriandr, curry, kurkuma, sůl, pepř mletý, sýr tavený, smetana na vaření, petržel, parmazán

TopRecepty.cz

Smetanový fenykl s kapkou orientu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o7BK