Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o74N
Moje poznámka
Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o74N
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 5 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z krkovice,
krkovicka v omacce,
zeleninová omáčka,
omáčka zeleninová s krkovicí,
krkovice na zelenině,
krkovice recepty,
krkovice omáčka,
omáčka z krkovice na zelenině,
omáčka z krkovice a zeleniny,
omáčka na zelenině krkovice,
mrkev s hraskem v bile omacce,
dobrý recept z krkovice omáčka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
pórek,
mrkev mražená,
hrášek mražený,
kapie sterilovaná,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (13)
(dávám čerstvou mrkev na kolečka, přidávám smetanu a podávám s knedlíkem)
Ivusa:Ivušo, to máme s tou krkovičkou úplně stejně, je to nejlepší a nejšťavnatější maso z pašíka a jde z ní všechno, nám chutnají teda i ty řízky