Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,61 g |
Tuky | 66,62 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 54,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek nakrájíme na kolečka, rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kolečka, kedlubnu očistíme a taktéž nakrájíme kolečka, mozzarellu pokrájíme na kostičky.
Krok 2: Formu vymažeme máslem, ve střídavých vrstvách poklademe kedlubny, rajčata a pórek, osolíme, opepříme, posypeme mozzarellou.
Krok 3: Zalijeme mlékem se smetanou, zasypeme sýrem a poklademe kousky másla.
Krok 4: Pečeme asi 40 minut na 160°C.
Zveřejněno 3. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
Moje poznámka
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 23 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kedlubny,
zapečena kedlubna,
zapečený kedluben,
zapékané kedlubny,
zapékaná kedlubna,
mozzarella recepty,
zapečná kedlubna,
zapecena kedlubny,
kedlubny zapečené,
kedlubny recepty,
kedluben zapeceny,
kedlubna zapečená,
zapekany kedluben,
zapečené kedlubny recept,
kedlubna recepty,
kedlub zapečený,
brambory zapecene s kedlubny,
zapecena kedlubna s mozzarelou,
plněný zapékaný kedluben,
plneny kedlub
Suroviny:
pórek,
rajče,
kedlubna,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř,
smetana,
mléko,
sýr tvrdý,
máslo
Komentáře (3)
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.