Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumec pod zelenou dekou

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 4. 2012 17:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 385 kJ / 570 kcal
Bílkoviny19,67 g
Tuky27,52 g
Vláknina25,42 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 647 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy53,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Máme kousek od naší vesnice sádky, tam prodávají spoustu našich sladkovodních ryb. Ochutnali jsme sumce, protože je vykostěný, což ideální pro děti. Je to tučnější rybka, šťavnatá a rozhodně velmi chutná. Konečně, ochutnejte sami. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radka

12. 5. 2014 21:00

Recept jsem vyzkoušela a je famózní.:-)):yes:

Lopez1506

4. 12. 2012 18:40

V sobotu se ho chystám dělat,to zas dopadne..proč já něco takového slibujuwww.toprecepty.cz/images/design/smajlici/7.gif

1974andrea 1974andrea

23. 11. 2012 13:43

petmic:Takže ji lze rovnou vynechat;-)

petmic

23. 11. 2012 13:38

Dopečeno, snězeno. Pro 1974andrea - majoránka se v konečném výsledku necítí, špek jsem vynechala, děti ho nerady. Pouze jsem místo špenátu(který byl před týdnem) na másle orestovala zeleninu.
Nikdy jsem sumce nejedla, je to velice dobré.

Eliza Eliza

12. 4. 2012 22:10

Tento recept se mi opravdu líbí, mám ráda kombinaci rybího masa, špenátu a sýru. No a špek mi nevadí, naopak. Spolu s česnekem podtrhne rybí šmak jako nic jiného.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 4. 2012 20:21

Moc krásně připravené pochutinka:-p+:yes:Sumce jsem ještě nikdy nejedla a tohle vypadá moc dobře:-K:yes:

Suvicka Suvicka

12. 4. 2012 17:27

Děkuji všem za komentáře a bodíky, které jste receptu připsali. :-K:-K:-K

Jiri V. Jiri V.

12. 4. 2012 11:35

:yes: :-p

1974andrea 1974andrea

12. 4. 2012 09:00

Sumce jsem taky zatím neměla tu možnost ochutnat, ale vypadá to celé dobře:yes:. Jen já bych asi nedávala majoránku, nějak mi k tomu špenátu neštimuje;-)

Oskeruska

11. 4. 2012 22:16

Super sumec:yes: Suvicko a odkudpak jsi? Kde jsou ty sadky? Taky bych si sumce dala.:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 4. 2012 21:44

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 4. 2012 21:44

Tedy sumce bych si dala opravdu,jaký pak asi je;-):-K

hanahcotton hanahcotton

11. 4. 2012 19:35

:yes::yes: parádní receptík...:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 4. 2012 18:19

Sumce jsem ještě nikdy nejedla:-8,ale musí to být mňamka:-p:yes:

jarka skrobakova

11. 4. 2012 18:17

sumec je výborná rybka a Tvůj rcp se mi moc líbí:yes::yes::-)):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sumec recept sumec recepty sumec filet recept recept na sumce rybí recepty sumec sumec filety recept recept na filety ze sumce filety ze sumce recepty ze sumce filet ze sumce recepty na sumce sumec na masle sumec filet recepty sumec sumec filety sumec se špenátem filety ze sumce recepty recept sumec jak chutná sumec sumec kosti

Suroviny: filet ze sumce, špenát, sýr, česnek, máslo, sůl, majoránka, paprika sušená sladká, kmín celý, šťáva citronová, cibule, špek, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Sumec pod zelenou dekou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/53YA