Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Kuřecí steak s rajským kysaným zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 4. 2012 11:37

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 531 kJ / 605 kcal
Bílkoviny42,99 g
Tuky35,84 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 2,55 g
Sůl6,34 g
Sacharidy22,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Kuchařka pro diabetiky a nejeen pro ně.

Tento recept jsou 2 porce. 1 porce přibližně obsahuje:

27g bílkovin, 11g tuků, 17g sacharidů, 4,1g vlákniny..

275 kcal = 1150 kJ

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

18. 9. 2015 21:25

Irule: Tak to abych se bála, kdy se to stane:-8

Irule

18. 9. 2015 12:11

Jana Remkova: co máš z toho, ja neumím fotit ještě teď ;-(. Ale vše mám vytisknuté a uložené, takže to určitě zkusím. A že je to dobré mi je jasné, je to recept od tebe a zatím mě nic nezklamalo :yes::-K

JanaDorazinova

18. 9. 2015 12:02

Irule:;-) fotka příšerná, doby minulé, ale dobré to je, neboj;-)

Irule

18. 9. 2015 10:37

:-O člověk hledá zelí a nachází samé dobroty :-p:-K:yes:

JanaDorazinova

17. 4. 2012 14:22

rebeka: no, segoš..;-), ale jo, proč ne?:-D

rebeka

17. 4. 2012 14:14

Porada: ano, přesně tohle mě napadlo.. kuřecí segoš;-):yes::yes:
Jani, povedlo se ti to:-K;-):-p:yes:

Porada

17. 4. 2012 14:12

To nevypadá špatně,takový kuřecí segedin.:-p:yes:

majda1512

17. 4. 2012 12:18

Tož v celku to neřeším :-), ale kuřecí steak fakt Jani není. Steak je z masa především hovězího, obecně řečeno z červeného masa. To jen pro vysvětlenou ;-). Ale receptík je moc hezký a mám ho v merku na sobotní oběd :-8 :yes:

jarka skrobakova

16. 4. 2012 16:14

recept se moc líbí, příležitostně vyzkouším:-p:yes::-))

nofrona

16. 4. 2012 15:51

:-p:yes::yes:

JanaDorazinova

16. 4. 2012 13:52

Lenka: je to vlastně vykostěné stehno bez kůže, u nás je mají denně. Ale klidně můžeš použít kuřecí prsíčko;-)

Lenka

16. 4. 2012 13:09

Kuřecí steaky nejsou ... až ho někdy uvidím, tak nevím ... :-)

Pajaja

16. 4. 2012 13:07

Jani, to vypadá dobře! :-O To vyzkouším. . . :-p:yes:+

Anna Kocikova

16. 4. 2012 12:46

Jani,moc hezky připraveno:-p+:yes::-K

JanaDorazinova

16. 4. 2012 12:01

Bibinka: máš pravdu, však ta kuchařka je "nejen pro diabetiky";-). Já jsem si to s přehledem dala taky, ale bez brambor.:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso s kysaným zelím kuřecí prsíčka se zelím kuřecí steak na paprice kuřecí prsíčka recepty se zelím kuřecí steak kuřecích stejky oběd vepřový steak se zelím kuřecí prsíčka s kysanym zelím kuřecí steaky na zelí zapečené kuřecí steaky z bramborem a na zelí kuřecí steak zapeceny se zelim kuřecí maso na kysaném zelí recepty s kysaným zelím kuřecí nudličky s kysaným zelím zapečená kuřecí prsíčka s kysaným zelím a bramborem krůtí stehenní maso s kysaným zelím obed s kysanym zelim krůtí prso pečené vcelku kj kuřecí a krutí steaky kuřecí maso kysaným zelím

Suroviny: steak kuřecí, olej, cibule, zelí kysané, protlak rajský, pepř, sůl, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Kuřecí steak s rajským kysaným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8wp