Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z hovězí svíčkové

Tenoučké plátky lahodného hovězího masa servírované na salátovém lůžku. Tak většinou podáváme carpaccio. Nejprve jej však musíme nechat v lednici naležet s kořením a pak nakrájet na úhledné, skoro průhledné, plátky.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 7. 2012 12:24

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 097 kJ / 501 kcal
Bílkoviny81,20 g
Tuky19,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kraje jsou hodně pikantní, kdo nemá rád, ještě před krájením je třeba maso očistit od koření, aby nebylo tak výrazné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

16. 7. 2012 18:08

Gabina_I:Velmi pěkné:yes:, carpaccio mám také ráda. O vepřovém se říká, že před požitím syrového masa, by se mělo nejdříve zmrazit min. na -15C na několik hodin, pak se nemusíme bát ( prý);-)). Raději také hovězí:-p

jarka skrobakova

16. 7. 2012 18:05

úžasné, carpacio miluju:-p:-p:-p:yes::yes::-))

Gabina_I

16. 7. 2012 17:18

holka ze severu: já tomu zase tolik nerozumím, dělala sem úplně poprvé v životě, ale raději z kvalitního hovězího, vepřové syrové nejíme.

srettka

16. 7. 2012 15:10

tohle mam tuuuze rad:-p tedy jeste s rajcatky, balsamicem a troskou parmazanu:-p jo a rukola jek tomu taky spicova:-p
a to tatarak bych nepozrela, a tohle sezeru driv, nez bys rekl carpaccio:-))

holka ze severu holka ze severu

16. 7. 2012 13:49

Já nedávno dělala z vepř. panenky, takže tomuhle také rozumím. Zkusím i ze svíčkové. Bude to výborné. :yes:

Gabina_I

16. 7. 2012 13:43

varilamyskakasicku: je to lepší z pravé svickove ale je drahá a říkala sem si,že pokud to nevyjde ať vyhodim levnější,dělala sem poprvé příště zkusím pravou,když se zařadilo.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 7. 2012 13:04

Ta carpaccia, ta mne berou:-)), nesmím sem asi koukat, musim to vyzkoušet, říkáš, že i z falešné svičkové, že to jde??:yes:;-):-p

Colombo65 Colombo65

16. 7. 2012 12:55

... no mňam ;-);-);-)

Gabina_I

16. 7. 2012 12:29

Jana Remkova: ano Jani je.. a je to moc výborné já to dělala včera na oslavu poprvé a moc chutnalo všem. Je to hrozně jemňounké a z pravé určitě ještě lepší, je to vynikající!!!! :-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2012 12:27

Gabčo, rozumím tomu dobře, že tohle je syrové hovězí masíčko? Já jsem nikdy nic takového nedělala, ale určitě vím, že to je vyhledávaná lahůdka;-)

Vanilka

16. 7. 2012 12:26

Musím co nejdřív vyzkoušet, sbíhají se mi sliny!!! :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: carpacio carpacio ze svíčkové co je carpačio hovězí svíčková recepty recepty prava hovězí svíčková hovězí carpacio recepty z hovězí svíčkové recepty z pravé svíčkové pravá hovězí svíčková carpaccio z hovězího carpaccio recept hovězí panenka recepty recept na carpaco carpaccio z hovězího masa pravá svíčková recepty recept carpacio hovézi karpaco carpacio z hovezi svickove carpaco hovezi svičkova

Suroviny: svíčková hovězí, olej olivový, pepř citronový, kůra citronová, koření chilli, rozmarýn, bazalka čerstvá, koření mexiko

TopRecepty.cz

Carpaccio z hovězí svíčkové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MNq5