Carpaccio z italské sušené koňské svíčkové

Studená kuchyně Doba přípravy: 15 minut 0 názorů

Studená kuchyně Doba přípravy: 15 minut 0 názorů

Suroviny

hovězí nebo koňská svíčková
4 PL olivový olej
1 PL balzamikového octa
mořská sůl
čerstvě drcený černý pepř
pár černých oliv
kousek parmazánu
troška čerstvé rukoly

Postup přípravy receptu

  1. Maso nejprve pokapeme olivovým olejem a balzamikovým octem (máte-li), ochutíme solí a pepřem a zabalíme do potravinářské fólie. Necháme chvilku odležet. Maso musí být nakrájeno ostrým nožem - nakrájíme na velmi tenká (až průhledná) kolečka. Ta servírujeme na talíře, můžeme doplnit olivami a posypat parmazánem.

  2. Ozdobíme čerstvou rukolou nebo rajčaty a ihned podáváme. Jako přílohu zvolíme čerstvé bílé pečivo.

  3. Kdo nemá rád masa se specifickými chutěmi, doporučuji volit raději hovězí svíčkovou než koňskou. Koňská má svou specifickou chuť i vůni.

Komentáře k receptu Carpaccio z italské sušené koňské svíčkové

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: sušene italske maso italske susene maso italský recept na sušené maso carpacio ze svíčkové koňské kolečko hovězí sušené maso italske koňské sušené maso carpaccio z pečeného hovězího masa s rukolou ital v kuchyni-nakládaná panenka italske carpacio sušené maso italské