Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 046 kJ / 1 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,44 g |
Tuky | 10,50 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 386,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rB16
Moje poznámka
Cibulový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rB16
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 2 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 4 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
láďa hruška cibulový chléb,
cibulovy chleba,
hruška cibulový chléb,
celozrnný chléb cibulový,
celozrnný cibulový chléb,
cibulový chléb láďa hruška,
cibulovi chleba,
cibulový chleb,
cibulový chléb ládi hrušky,
cibulový chléb recept,
domácí cibulový chléb hruška,
cibulová pečení chleba,
cibuloví chléb,
cibulovy chleba recept,
cibulový chléb podle ládi hrušky,
výborný cibulový chléb,
cibulový chleba ládi hrušky,
pečeme chleba s cibulí,
recept na domácí cibulový chleba,
recepty na cibulovy pečení chleba
Suroviny:
cibule,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
sůl,
droždí,
voda
Komentáře (8)
Inak musela som pridať trocha múky, lebo cesto bolo riedke - tieklo.