Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roastbeef

Dorůžova upečený a tence nakrájený roastbeef je prubířský kámen mnoha kuchařů. Recept je podrobně popsaný, aby se vám podařil hned napoprvé. Tak s chutí do toho, kupte kvalitní maso a zkuste roastbeef podle nás.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min bez doby odležení

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava, bez doby odležení)

4. 8. 2012 22:48

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 210 kJ / 1 484 kcal
Bílkoviny213,90 g
Tuky67,70 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 730 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy4,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Musím se přiznat, že tento rostbíf (psáno česky :)) ) byl můj první podobný pokus v životě, vzala jsem si na pomoc recept z Apetitu a rady p. Václava Friče, kuchaře, který v Apetitu uvádí seriál o mase.

Roastbeef jsem podávala teplý, s http://www.toprecepty.cz/recept/27786-omacka-ke-gr... a protože součástí večeře byla i velká studená mísa i s http://www.toprecepty.cz/recept/14694-podmaslove-b...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

7. 8. 2012 14:17

polykám polykám už nepolykám,ale nechutně slintám:yes::-D miluji roastbeef, ale ty máš štěstí na to kvalitní masíčko a za více než velmi slušnou cenu- no o tom se nám může jenom zdát, škoda:-D:yes:

jarka skrobakova

6. 8. 2012 16:23

tak ten se teda povedl, úžasné, já rostbíf miluju:-p:-p:yes::yes::-)):-K

mysulka mysulka

6. 8. 2012 11:55

:-p:-p krása:yes::-K

Bahula Bahula

5. 8. 2012 19:27

Není co dodat :-p:-p:-p:yes:+

Betyna

5. 8. 2012 17:43

:yes: krása

Irrena Irrena

5. 8. 2012 17:34

Senky opravdu mistrovské dílo:-O:-O:-O:-OJeště jsem nikdy nedělala a to už mi nějaký ten rok je:-D:-DZasloužený bodík:yes::yes::yes:

Ivusa Ivusa

5. 8. 2012 16:57

:-Knádhera:yes::yes::yes:

Olinka5555

5. 8. 2012 16:54

to je úúúúžasné. Nikdy jsem si na tohle netroufla, a to, dle mých strávníků, vařím dobře. Ale tohle je sen..... sbad si někdy troufnu, protože přesně tohle miluju. Mňam.:yes::yes::yes:

senky senky

5. 8. 2012 16:44

Milé dámy:-K a pánové:-K děkuji za kladné ohlasy, moc mě to těší:-8:-8 a budu ráda, když vyzkoušíte a nemyslete, byla ve mně velmi malá dušička a prdelkou jsem cvakala drát strachem, abych maso nemusela pak pomlet nebo něco takového :-D:-D od pánve ani trouby jsem se nehla ani na krok:-D:-D

yanull:Jaňulko, maso mám z místní..tedy z vedlejší dědiny... z BIO farmy, její spolumajitelka je naše pacientka a když poráží vždycky prodávají, objednávky mají půl roku dopředu a dělají tzv balíčky:-)tzn, že do tašky buď po 5 nebo 10 kg připraví od každého druhu masa odpovídající díleček. Ta 10 kg taška mě vyšla
asi na 1300 Kč:-) to jde, že jo:-?:-):-)

nofrona

5. 8. 2012 16:08

:yes::yes:

pipre pipre

5. 8. 2012 15:12

Tak toto prubnu také, protože mne tvoje foto nadchlo:-):yes::yes:

Bibinka Bibinka

5. 8. 2012 12:43

senky: Senky, úžasné dílo a tak, jak jsi ho ty udělala, to už je vysoká-neli nejvyšší kuchařský UM a každý ho neumí:yes: Já dělám biftečky ap., ale Roastbeef jsem nikdy nedělala a jsem přesvědčená, že takový by nebyl jak máš ty. Dávám 24.bod:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

5. 8. 2012 11:35

Tak to je krása:-O Smekám:yes: Na to jsem nenašla odvahu a ani nenajdu.:-S Byla by škoda pokazit tak drahé maso, takže se budu dál koukat mlsně na krásné obrázky a tiše závidět;-):yes:

Nonya

5. 8. 2012 11:02

:yes: parada , a jasne ze bod odo mna :-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 8. 2012 10:04

Luxusní záležitost:-O;-):-p:-pkrásné masénko,jen koukám s otevřenou pusou :-O:-Omoc se ti to Senky povedlo;-):yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rosbeef rosbeef jak na nej rosbeef recept anglický roastbeef pohlreich anglický roastbeef anglický roastbeef recept rostbif podle pohlreicha roastbeef podle pohlreicha recept na anglický rostbíf roastbeef pohlreich rostbeef podle pohlreicha hovezi roastbeef rosbief roustbeef roastbeef recept pohlreich anglický rosbeef rozbeaf rozbeef anglický rostbíf podle pohlreicha rostbif

Suroviny: roštěnec nízký, víno portské, olej olivový, tymián čerstvý, hořčice hrubozrnná, sůl mořská, pepř mletý

TopRecepty.cz

Roastbeef

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6N3