Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso s dýní hokkaido

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

21. 9. 2012 20:22

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie1 120 kJ / 268 kcal
Bílkoviny4,52 g
Tuky8,89 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dýně hokkaido se nemusí loupat,ale jájsem dostala takovou nějakou“zmutovanou“hrbolatou,tak jsem to nechtěla riskovat:-)

Složení surovin byl takový momentální nápad, kdo nemá rád sladší navinulou chuť, tak džus vynechá a použije pouze 300ml zeleninového vývaru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

22. 9. 2012 11:28

Vlastně ani nemám co napsat-krásný a inspirativní recept, který je navíc krásně prezentovaný.Budu se opakovat, alezávidím Tvým strávníkům:yes::-K.

pipre pipre

22. 9. 2012 10:12

Aničko, ten tvůj muž se má, když mu takhle dobře vyvařuješ každý den:-):yes:

Eliza Eliza

22. 9. 2012 08:22

Aní:-K, Ty máš tak krásné fotky...:-):yes:, jdu si je všechny prohlédnout...Jakože výstava pro potěšení.:-K

Danca Danca

22. 9. 2012 08:18

:-p:-p všechny ingredience mám doma a právě jsem se rozhodla, co bude dnes k obědu:yes::-)

senky senky

22. 9. 2012 07:15

Na tom talíři to vypadá tak lákavě:yes::yes::-K že snad i tu dýni vyzkouším;-):-)

yanull yanull

21. 9. 2012 23:32

Aničko:-K, lahodné meníčko :-p:-K+6:yes:

Colombo65 Colombo65

21. 9. 2012 22:50

:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

21. 9. 2012 21:37

Aničko, asi by mě nikdy nenapadla taková skladba surovin, ale chuť do sladka a navinulou si dovedu představit-já dělám vepřové s blumama a je to skvělý a tohle bude něco podobného. Máš 4.bod:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

21. 9. 2012 20:51

Aničko, opět krásné foto:-* a velmi inspirující námět za zpracování dýně Hokkaido-letos se nám urodila. Nejraději mám z ní polévku, ale tohle vyzkouším a posílám 3. bodík:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 9. 2012 20:45

;-):-O:yes:

jarka skrobakova

21. 9. 2012 20:35

no to je nádhera, kuřecí masíčkos dýní jsem ještě nedělala, ale Aničko jsem na to naladěná, máš to moc pěkné a foto super:-p:-p:yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zapečená dýně hokaido s kuřecím masem kuře s dýní hokaido kuřecí s dýní maso s dýní dýně hokaido s kuřecím masem dýně hokaido s masem maso na dýni maso s dýni hokaido pečené maso s dýní pecena dyne s kurecim masem dyne s kurecim masem zapečená dýně s kuřecím masem mleté maso s dýní recepty z dýně hokaido dýně hokaido recepty dyne pod maso džus z dýně hokaido pečené kuře s dyní zpracování dýně hokaido recepty s dyní

Suroviny: stehno kuřecí, máslo, cibule, zázvor čerstvý, džus pomerančový, vývar zeleninový, dýně hokkaido, cuketa, solamyl, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Kuřecí maso s dýní hokkaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Vpy