Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Římské placičky s pomazánkou z bílé ředkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JW7o
Moje poznámka
Římské placičky s pomazánkou z bílé ředkve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JW7o
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
římské placky,
římské lívance,
římské placky recept,
římské cizrnové placičky,
jídla z bílé ředkve,
placky z bile redkve,
řimske palačinky,
dušená bílá ředkev,
římské plaičky,
recept na římské placky,
placky k pomazankam,
co jsou římské placky,
bila ředkev,
cizrnove rimske placicky,
plnene rimske placicky,
římské plaičky,
recept rimske placky,
pomazánka z bílé ředkve,
palačinka s bílou ředkví,
jak je prospěšná bílá redkev
Suroviny:
mouka cizrnová,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
cibule,
majoránka,
ředkev,
majonéza,
sýr tavený,
citron
Komentáře (5)