Salát ze zelené čočky s václavkami - pro Magdalenku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 549 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
Tuky | 6,80 g |
Vláknina | 45,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 118,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen hřibama je člověk živ !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: zelená čočka-recepty co s václavakami ? čočka podle kořínkové zálivka s aceto balsamico magdalenky-recept salát ze zelené čočky salát se zelená čočkou recept zelená čočka - recepty salátek ze zelené čočky recept
Suroviny: čočka zelená, houby václavky, cibule šalotka, ocet, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, kapie červená sterilovaná, tymián čerstvý, olej, hořčice dijonská, balsamico, sůl, pepř bílý mletý
Salát ze zelené čočky s václavkami - pro Magdalenku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JWKl
17 názorů