Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 10. 2012 12:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 072 kJ / 1 451 kcal
Bílkoviny13,65 g
Tuky142,78 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,15 g
Sacharidy26,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dooga Dooga

23. 10. 2012 18:54

Nezbývá mi, než s mými předřečníky souhlasit. :-p:yes:

Irrena Irrena

23. 10. 2012 18:13

Velká dobrota:yes:

1974andrea 1974andrea

23. 10. 2012 17:49

Tak koukám, že je tady o kosti rvačka:-D. Já taky na kostičce:-p Všem vám moc děkuju:-K a budu ráda, když někdo vyzkouší;-)

Porada

23. 10. 2012 17:15

rebeka - já se polepším :-8:-K

rebeka rebeka

23. 10. 2012 16:55

Porada:;-( vy jste teda kámoš;-(:-8;-):-D:-D

magdalenka magdalenka

23. 10. 2012 16:37

Dnešný obed ti úprimne závidím...;-):yes:

Bibinka Bibinka

23. 10. 2012 16:33

1974andrea:Andrejko, tady nemůžu jinak, než tleskat-paráda, ocásky miluju, už jsem je taky dlouho neměla:-(je na něm moc dobré maso a z hovězích zase je výborný vývar, jeden z nejlepších.:-pProstě ocásky jsou báječné a máš 9.bod:yes:

Porada

23. 10. 2012 16:18

rebeka - mrzí mne to;-(,ale jen ohlodaná kost.:-D:-)):-K

rebeka rebeka

23. 10. 2012 16:11

jestli něco zbude po Mr. Poradovi, tak já si prosím taky.. s kostí:-8:-D
krásný recept:-K;-):-):yes::yes:

lenka

23. 10. 2012 16:10

ocásky mám ráda a vypadají moc dobře:-p

suslajda suslajda

23. 10. 2012 15:53

Andrej máš pravdu je to veliká dobrota ocásky v mrazáku tak vyzkouším:yes::yes:+7jo a já s kostí tam je masíčko nejlepší;-)

Porada

23. 10. 2012 15:42

Pro mne s kostí prosím.:yes::-p:-8

jarka skrobakova

23. 10. 2012 14:22

:-phned bych si s chutí dala Andrejko :yes::yes: :-))

BILKOVAI BILKOVAI

23. 10. 2012 14:19

Mlsně jsem polkla. Miluju ocásky:-*:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

23. 10. 2012 14:01

Jitkas:Jitko, já jsem většinu tuku odebrala před pečením, takže tam z něj zbylo minimum. Každý si na mase ponechá tolik tuku, jak mu vyhovuje;-). Ale dobrota to teda je:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pečeně pečené vepřové ocásky vepřové ocásky s kostí recepty hovězí ocásek recept vepřová pečeně recepty hovězí ocásky vepřové ocásky recept pečené ocásky vepřový ocásek vepřová pečeně recept recept na vepřové pečené ocásky vepřová pečeně omáčka pečený vepřový ocásek vepřové ocásky recepty z vepřové vepřové ocásky vepřový ocásek recepty zelene pivo dětmarovice pečené vepřové s omáčkou recept vepřová pecene hovezi ocasek recepty

Suroviny: ocas vepřový, petržel, slanina, česnek, smetana na vaření, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Pečené vepřové ocásky s petrželovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vn29