Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 281 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,48 g |
Tuky | 5,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso v rajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2Dg
Moje poznámka
Kuřecí maso v rajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2Dg
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 44 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
rajská omáčka s kuřecím masem,
rajská omáčka z kuřecího masa,
maso k rajské omáčce,
omáčka z rajského protlaku,
omáčka z kuřecího masa,
rajska z kuřecího masa,
omáčky z kuřecího masa,
kuřecí maso s rajskou omáčkou,
rajská omáčka s kuřetem,
kuřecí prsa v rajské omáčce,
kureci rajska omacka,
rajska omacka z kurete,
rajská z kuřecího,
kureci prsa s rajskou omackou,
rajska s kurecim masem,
kureci rajska,
rajská omáčka z kureciho,
recepty z kuřecího masa,
rajská omáčka s kuřecího masa,
rajska z protlaku
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
cukr,
kečup sladký
Komentáře (10)
Možná by měl autor receptu upřesnit,jaký používá protlak.Já většinou používám pasírovaná rajčata"Tomatoes passata" zn.Clasic-500g krabičkové balení z Kauflandu.Tentokrát jsem měla doma plechovkové 14Og balení a omáčka je opravdu z celého množství nahořklá.Mám to odzkoušeno.Jinak když dělávám rajskou podle sebe,také tam kořeníčko nesmí chybět
Horste,dovolila jsem si přidat fotky i s postupem vaření.Jen jsem si gramáž přizpůsobila pro 2 osoby a maso-kuřecí prsa(300g) jsem nekouskovala,ale udělala plátky.Protlaku jsem na 1/2l vody dala 3/4 balení.Z celé plechovky by byla omáčka nahořklá
Za fajn receptík máš první bodík