Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 112 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,39 g |
Tuky | 126,86 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 58,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWXB
Moje poznámka
Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWXB
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 12 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka pohlreicha,
líčka na česneku,
hovězí na rozmarýnu,
hovezi licka v papinaku,
telecí líčka na cesneku,
hov. líčka na víně,
hov.líčka,
hov.líčka na víně,
hov lička na vině,
hovězí líčka apetit,
hovězí lička na víně-recept,
dušená hovězí líčka,
hovězí licka,
hovězí líčka na víně,
hovezi na vine a rozmarynu,
líčka v papináku,
dušené hovězí na česneku,
dušené hovězí podle pohlreicha,
hovězí na červeném víně,
hovězí na česneku podle pohlreicha
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
špek,
máslo,
česnek,
rozmarýn,
víno červené,
sůl,
pepř mletý,
bujón hovězí
Komentáře (22)
No a jako přílohu mám bulgur a rýži, neb mi zbyly, mamka bude mít brambor. Kažopádně díky za skvělý recept a ukládám.