Pirohy s kuřecí sekanou

Slané pečivo Doba přípravy: +pečení 50 minut 0 názorů

Slané pečivo Doba přípravy: +pečení 50 minut 0 názorů

Suroviny 16 porcí

500 g zmrazené drůbeží sekané
400 g listového těsta
2 lžice kečupu
1 lžička grilovacího koření
1 vejce na potření
hladká mouka na podsypání

Postup přípravy receptu

  1. Sekanou necháme rozmrazit, poté ji v misce smícháme s kečupem a grilovacím kořením.

  2. Těsto vyválíme na plát o tloušťce 3mm, rozkrájíme ho na stejné čtverce. Na každý dáme lžicí namočenou ve studené vodě kousek směsi.

  3. Těsto přehneme do trojuhelníků.

  4. Okraje dobře přitiskneme, aby směs nevytekla. Pirohy narovnáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct do vyhřáté trouby na 190°C cca 25 minut.

Poznámka od kuchařky

Sekanou si může každý ochutit podle chuti.

Komentáře k receptu Pirohy s kuřecí sekanou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: spenatove pirohy pečení zmražené sekané slané těsto se sekanou sekana jak rozmrazit hotová kuřecí sekaná sekana zmrazena pirohy recept kuřecí sekaná recepty kuřecí piroh recept recepty sekaná hnízda domácí těstoviny pirohy zmrazena sekaná kuřecí sekaná jak rozmrazit sekanou drubezi pirohy celozrnne pirohy kuřecí sekaná zmrazená na kolik pect sekanou drůbeží sekaná 500g kuřecí závitky se sekanou