Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 977 kJ / 6 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,74 g |
Tuky | 233,43 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 840 mg |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 1 058,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: 1,5 hrnku cukru smícháme s olejem,vejci, 1 hrnkem mléka, moukou, práškem do pečiva a špetkou solí. Vše ušleháme do tuhého těsta. Poté polovinu těsta odlijeme do mísy a zbytek těsta nalijeme na vymazaný (popř. pečicí papír) plech na něj vyskládáme ovoce a posypeme jej trochou hrubé mouky aby ovoce nepropadlo.
Krok 2: Ke druhé polovině těsta v míse přidáme kakao a skořici a opět ušleháme. Poté nalijeme na již připravenou polovinu na plechu a dáme péct do předehřáté trouby na 150°C a pečeme cca 30 minut.
Krok 3: Na vychladlou upečenou bublaninu nalijeme rovnoměrně připravený pudink (2 smet. pudinky s 800 ml mlékem a 3 lžíci cukru).
Krok 4: Necháme vychladnout a posypeme čokoládou.
Zveřejněno 17. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
Moje poznámka
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 14 minutami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 7 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 8 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 8 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 8 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 9 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 9 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 10 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 10 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 10 hodinami
Tématické fráze:
aby ovoce nepropadlo,
bublanina s čokoládou,
aby ovoce nepropadlo těstem,
aby ovoce nepropadlo do těsta,
aby ovoce se nepropadlo,
aby nepropadlo ovoce,
trojbarevná bábovka z pudinků,
sefkuchar ovocna bublanina,
trojbarevna buvhta,
bublanina recept,
aby se nepropadlo ovoce,
terezčina kefírová buchta na plech,
aby ovoce v těstě nepropadlo,
pudinkova trojbarevná babovka,
olejova bublanina s ovocem kremem a čokoláda,
recept na bublaninu,
aby ovoce nepropadlo do bublaniny,
aby ovoce nepropadlo v těstě,
bublanina suroviny zlatý klas,
trojbarevná pudinkova buchta
Suroviny:
cukr krupice,
olej,
vejce,
mléko,
ovoce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
skořice,
kakao,
pudink smetanový,
mléko,
cukr,
čokoláda
Komentáře (3)