Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 28 977 kJ / 6 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,74 g |
| Tuky | 233,43 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 840 mg |
| Sodík | 823 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 1 058,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: 1,5 hrnku cukru smícháme s olejem,vejci, 1 hrnkem mléka, moukou, práškem do pečiva a špetkou solí. Vše ušleháme do tuhého těsta. Poté polovinu těsta odlijeme do mísy a zbytek těsta nalijeme na vymazaný (popř. pečicí papír) plech na něj vyskládáme ovoce a posypeme jej trochou hrubé mouky aby ovoce nepropadlo.
Krok 2: Ke druhé polovině těsta v míse přidáme kakao a skořici a opět ušleháme. Poté nalijeme na již připravenou polovinu na plechu a dáme péct do předehřáté trouby na 150°C a pečeme cca 30 minut.
Krok 3: Na vychladlou upečenou bublaninu nalijeme rovnoměrně připravený pudink (2 smet. pudinky s 800 ml mlékem a 3 lžíci cukru).
Krok 4: Necháme vychladnout a posypeme čokoládou.
Zveřejněno 17. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
Moje poznámka
Trojbarevná bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KEDG
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
aby ovoce nepropadlo,
bublanina s čokoládou,
aby ovoce nepropadlo těstem,
aby ovoce nepropadlo do těsta,
aby ovoce se nepropadlo,
aby nepropadlo ovoce,
trojbarevná bábovka z pudinků,
sefkuchar ovocna bublanina,
trojbarevna buvhta,
bublanina recept,
aby se nepropadlo ovoce,
terezčina kefírová buchta na plech,
aby ovoce v těstě nepropadlo,
pudinkova trojbarevná babovka,
olejova bublanina s ovocem kremem a čokoláda,
recept na bublaninu,
aby ovoce nepropadlo do bublaniny,
aby ovoce nepropadlo v těstě,
bublanina suroviny zlatý klas,
trojbarevná pudinkova buchta
Suroviny:
cukr krupice,
olej,
vejce,
mléko,
ovoce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
skořice,
kakao,
pudink smetanový,
mléko,
cukr,
čokoláda
Komentáře (3)