Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

20. 2. 2013 20:12

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 365 kJ / 804 kcal
Bílkoviny113,30 g
Tuky37,91 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,70 g
Sacharidy2,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejsem expert na steaky, což mě velice mrzí. Doufám,že se jednou k někomu, kdo je bezvadně umí“nasáčkuju“na ochutnávku. Protože jsem měla ale opravdu nádherný kousek masa z mladého kusu a bála jsem se,že to pokazím, tak jsem zaexperimentovala se surovinami i přípravou a nelituji. Maso bylo v lednici naložené 2dny, pomerančová kůra nezhořkla a nebylo to vůbec na škodu. Pěkně osmahnuté na másle chytilo krásnou barvičku a poté dodělané v alobalu v papiňáku bylo měkounké a na řezu slabě narůžovělé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

21. 2. 2013 11:14

Aničko - k této kráse bylo snad již řečeno vše - takže jenom shrnutí - skvost:yes::-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 2. 2013 10:23

Vážení a milí:-)S takovou reakcí jsem nepočítala:-8Ani nevíte,jak mě vaše moc milé komentáře potěšily:-K:-KMám opravdu radost nejen z nich,ale i z toho,že se jídlo povedlo:-*Byl to totiž takový hokus pokus.Buď to vyjde,nebo že budu potichu jako pěna a"zmrvené" maso dodělám v hrnci v puštěné šťávě na způsob nějaké roštěnky:-O:-D
Jak píše Colombo;-)mnozí řeknou že jsem kvalitní maso"zabila"ale ta chuť opravdu stála za to:-p:-DKdybych maso připravovala na pánvičce,určitě by to byl v závěru vysušený nepodarek:-8
Ještě jednou díky všem:-KJen mě mrzí,že toho bylo málo:-Skdo se tady chystal-prosím nejezděte;-)Když,tak na něco jiného:-D:yes:

1974andrea 1974andrea

21. 2. 2013 09:39

Super nápad Ani:yes:, marináda bude dobrá, dělávám podobné, takže mohu jenom doporučit a na tu přípravu jenom valím oči, asi takhle:-O:-D

Jana Pá

21. 2. 2013 09:05

:yes::-p

vybusna vybusna

21. 2. 2013 08:59

tak toto....je to dokonale...:yes:

senky senky

21. 2. 2013 08:24

jarka skrobakova:Jaruš, vezmem Rebi a edéééém:-D:-D:yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 2. 2013 08:20

Jsi královna papiňáku :-)) Krása - recept i fotka :yes::yes:

aisha

20. 2. 2013 22:36

Maso vypada naprosto dokonale, krasna barva..:yes::yes:..moc pekny experiment..:yes::yes:.

jarka skrobakova

20. 2. 2013 21:57

Aničko dušinko, to nádhera, nejraději bych přijela se Senky Janičkou, mega bod posílám za vše i za foto :yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

senky senky

20. 2. 2013 20:49

:-O:yes::yes: Ani, luxus:yes::yes: za hodinu a dvacet minut jsem u Tebe, prosím pořádnou porci:-K

Alexiss Alexiss

20. 2. 2013 20:47

Krása. Sice jsem nevyzkoušela,přesto boduji :yes: ,což také většinou nedělám. Nevím,jestli vyzkouším,u nás ocením hovězí bohužel jen já sama. ;-(

maris maris

20. 2. 2013 20:44

Aničko - paráda:-p:yes::yes:. Já sice papiňák už delší dobu vůbec nepoužívám, ale vypadá to dokonale;-):-)

suslajda suslajda

20. 2. 2013 20:43

Teda Aničko to je nádhera jen jsem polkla:-p:-p:yes::yes:

rebeka rebeka

20. 2. 2013 20:38

Aninko, povedlo se ti to dokonale.. foto hovoří za vše.. jen se zakousnout, veliká krása:-*:-);-):yes::yes:

Jitkas

20. 2. 2013 20:38

Tez "cucim" jak se zadarilo. Maso vypada fantasticky, rekla bych, ze mate talent neuveritelny! Nepochybuji, bude to hodne dobre.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na pomerančích jak dlouho dělat hovězí v papiňáku hovezi kyta v papinaku steak v papináku maso na citronovém pepři nalozeni masa do citronove a pomerancove stavy hovězí maso s pomeranci v steak na pomerancich hovězí na pomeranči hovězí maso na pomerančích hovězí maso s pepřem alobalu jak otevřít mlýnek kotányi hovezí steak v papinaku steak z papinaku recept hovezi na pomerancich hovezi steaky v tlakaci hovězí plátky na na pomerančích hovezi z papinaku recepty steak v v papiňáku hovězí kyta na pepři

Suroviny: kýta hovězí, pepř citronový, olej olivový, pomeranče, máslo, pomeranče, omáčka sojová, sůl, alobal

TopRecepty.cz

Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l6nM