Kančí na červeném víně
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,30 g |
Tuky | 14,58 g |
Vláknina | 14,29 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 36,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze, samosebou, připravit i v klasickém hrnci na sporáku a dobu dušení přizpůsobit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2013 14:13
1. 5. 2013 13:53
1. 5. 2013 13:49
1. 5. 2013 13:48
1. 5. 2013 13:40
1. 5. 2013 13:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 30 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Další recepty
Tématické fráze: kančí na víně kančí na červeném víně kančí maso na víně kanec na víně kanči kýta na víně kanči kyta na červenem vine kanci na vine recept divočák na víně kanec na červeném vině kanci maso na cervenem vine kančí žebra na vině divocak na cervenem vine pečené kančí na víně kančí plec na víně kanci kyta pecena na vine kančí játra na víně kančí vine pečený kanec na víně kančí na víně kančí kýty na červeném víně
Suroviny: maso kančí, cibule, česnek, víno červené, voda, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín drcený, pepř celý, sůl, sádlo
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
21 názorů