Kančí na červeném víně
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 171,30 g | 
| Tuky | 14,58 g | 
| Vláknina | 14,29 g | 
| Cholesterol | 338 mg | 
| Sodík | 360 mg | 
| Sůl | 0,83 g | 
| Sacharidy | 36,75 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
Moje poznámka
					
				
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kančí na víně, 
						
						
							kančí na červeném víně, 
						
						
							kančí maso na víně, 
						
						
							kanec na víně, 
						
						
							kanči kýta na víně, 
						
						
							kanči kyta na červenem vine, 
						
						
							kanci na vine recept, 
						
						
							divočák na víně, 
						
						
							kanec na červeném vině, 
						
						
							kanci maso na cervenem vine, 
						
						
							kančí žebra na vině, 
						
						
							divocak na cervenem vine, 
						
						
							pečené kančí na víně, 
						
						
							kančí plec na víně, 
						
						
							kanci kyta pecena na vine, 
						
						
							kančí játra na víně, 
						
						
							kančí vine, 
						
						
							pečený kanec na víně, 
						
						
							kančí  na víně, 
						
						
							kančí kýty na červeném víně
						
					
						Suroviny:
						
							maso kančí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							víno červené, 
						
						
							voda, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							paprika sušená pálivá, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							sádlo
						
					
	
			
	
	
Komentáře (22)
To víš, někdo se nudil a chtěl se s námi o to podělit
Teď mi přišlo na mail upozornění na komentář a ono tu žádný není
Bohužel i u nás to byl poslední kousek ze skromných zásob divočiny
takže nezbývá, než doufat, že se zase brzy něco objeví