Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát pečený na másle

Candát je naše nejkvalitnější sladkovodní ryba a nejlepší způsob jeho úpravy je ten, který zachová jeho specifickou chuť. Náš oblíbený recept na candáta pečeného na másle není složitý a slibuje, že si pochutnáme.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 5. 2013 13:56

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 512 kJ / 1 078 kcal
Bílkoviny75,50 g
Tuky85,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy2,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Rychlý, jednoduchý a velmi chuťově vyvážený pokrm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

savlinka savlinka

25. 5. 2013 15:39

WOU:-Omňam:yes::yes::yes:hned bych si dala:yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

25. 5. 2013 13:58

Óóó, candát je úžasný a v Tvém podání určitě nepřekonatelný :-*:-p:-p:-p;-) +1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: candát recept candat na masle candát recepty recept na candáta recept candát candát recepty filety candát pečeny candat recept na filet z candáta recepty candat recept candát na másle candat filet recept recepty na candata pečený candát na masle priprava candata recepty candát na másle recepty z candata candát obecný recepty pečený candát recepty candát obecný recept

Suroviny: candát, máslo, mouka hladká, koření čtyři pepře, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Candát pečený na másle

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QKGY