Vepřové na způsob golubců
Tento pokrm je inspirovaný tradičními polskými plněnými zelnými závitky, tzv. golubci. Místo jednotlivého balení do zelí se všechny typické suroviny – vepřové maso, cibule a zelí – připravují dohromady v jedné pánvi.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 928 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,78 g |
Tuky | 10,37 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na způsob golubců
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0zp
Moje poznámka
Vepřové na způsob golubců
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0zp
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové halušky
Saratice před 24 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový segedýn,
vepřové maso na kostičky recept,
segedyn,
veprovy zaludek plneny,
vepřové maso na zpusob golubců,
golubce s vepřovým masem,
plněný vepřový žaludek,
segedýn bez smetany,
vepřové žaludky na asijský zpusob recept,
veprove zaludky v zelí,
vepřové na,
segedyn se smetanou,
veprove, zeli segedyn,
veprove plecko na spusob golubcu,
omáčka k zelným závitkům,
recept plecko zelí smetana,
omáčka k vepřovým závitkům,
golubek,
veprove zaludky na zelí,
vepřový žaludek jako segedin
Suroviny:
maso vepřové,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
smetana na vaření,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sádlo,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (66)
Ja som robila skoro podobne http://www.toprecepty.cz/recept/23954-hovezi-se-ze...
a bolo to dobré. Smotana všetko len vylepší.
maris:
Tady ale snad jde o vepřové na způsob golubců a já se jménem lidí hlásím, že tomu rozumím a že by mi to chutnalo
V některých oblastech je velký rozdíl mezi měkkým a tvrdým, ale můžu Vás ubezpečit, že na kvalitu guláše to nemá vliv