Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na způsob golubců

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 6. 2013 13:42

Suroviny pro 1

1

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 928 kJ / 461 kcal
Bílkoviny68,78 g
Tuky10,37 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy18,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělám tuhle omáčku ke golubcům (zelným závitkům plněným mletým masem) a i tato varianta je velmi chutná, tak třeba zkuste :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 6. 2013 17:55

No, Láďa by k tomu asi chtěl knedlík, ale díky za inspiraci. Čím více toho člověk v životě uvaří, tím méně ví, co vařit na druhý den!:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 6. 2013 17:30

I u nás by se po hezky připravené dobrotě zaprášilo:-K:-p:yes:A Matýsek(kocour),jak ho znám by vylízal talíř:-D:-*

rozmarynaH rozmarynaH

3. 6. 2013 16:52

U nás bychom si pochutnali:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

3. 6. 2013 15:54

Lynxhh:příště česky napsat, že to vypadá dobře, velmi dobře, ju ;-):-D:-D:-D

Lynxhh Lynxhh

3. 6. 2013 15:52

Looks good, really good...

spagetka spagetka

3. 6. 2013 15:42

hosta: snad to dotyčný pochopí a nebudem to řeši na 20 stránkách:yes::yes: :-D:-D
maris::yes::yes::-D:-D:-D

hosta hosta

3. 6. 2013 15:35

Vandulín: krátká informace pro vás: z jazykového hlediska jde o proces, při kterém se nahrazuje pojmenování dvojslovné (několikaslovné) jednoslovným — tzv. univerbizace, takže segedínský guláš nebo segedýn - oboje je správně.
Tady ale snad jde o vepřové na způsob golubců a já se jménem lidí hlásím, že tomu rozumím a že by mi to chutnalo:-D:-D:yes:

maris maris

3. 6. 2013 15:25

Vandulín: vážený Vandulíne, moji známí jsou taky lidé - takže ano - vařím pro lidi:-)
V některých oblastech je velký rozdíl mezi měkkým a tvrdým, ale můžu Vás ubezpečit, že na kvalitu guláše to nemá vliv;-):-)). Někdo zkrátka píše i, někdo y:-)

Vandulín

3. 6. 2013 15:06

maris: co já? To Vy se domluvte, vaříte pro sebe a známé anebo pro lidi:-?

maris maris

3. 6. 2013 14:41

1974andrea::-)):-)):yes:

1974andrea 1974andrea

3. 6. 2013 14:39

Vandulín:Já psala Y, Maris I, tak si vyberte;-)

Jitkas

3. 6. 2013 14:37

Jelikoz golubce znam a delam ( tak jednou za rok, neb je to dost piplacka), toto bude fantasticke, rychlejsi a prekticke. Chut zeli a rajskeho protlaku je vynikajici!! Smetanu ci ne, kazdy jak ma rad. Ja ano, mam moc rad.

aisha

3. 6. 2013 14:33

1974andrea: K zavitkum bych to mohla vyzkouset, delam je casto..;-)..aspon bude zmena.

Vandulín

3. 6. 2013 14:30

1974andrea: segedín" se píše s měkkým " í" jednou píšete tvrdé "y" a podruhé měkké "í":- tak jak:-?

1974andrea 1974andrea

3. 6. 2013 14:27

Budu moc ráda, když vyzkoušíte i třeba k těm závitkům;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový segedýn vepřové maso na kostičky recept segedyn veprovy zaludek plneny vepřové maso na zpusob golubců golubce s vepřovým masem plněný vepřový žaludek segedýn bez smetany vepřové žaludky na asijský zpusob recept veprove zaludky v zelí vepřové na segedyn se smetanou veprove, zeli segedyn veprove plecko na spusob golubcu omáčka k zelným závitkům recept plecko zelí smetana omáčka k vepřovým závitkům golubek veprove zaludky na zelí vepřový žaludek jako segedin

Suroviny: maso vepřové, zelí bílé hlávkové, cibule, protlak rajčatový, smetana zakysaná, smetana na vaření, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, sádlo, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové na způsob golubců

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m0zp