Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé brambory s tymiánem

I jednoduché a snadné pokrmy mají své kouzlo. Takové dokřupava upečené brambory, vonící po česneku a tymiánu, můžete připravit jako přílohu k masu, nebo jako samotné jídlo.

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby odležení

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby odležení)

6. 6. 2013 19:54

Suroviny pro 1 porce

1 porce

1 větší porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 068 kJ / 494 kcal
Bílkoviny7,24 g
Tuky28,09 g
Vláknina9,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Všechny ingredience si upravíme podle množství brambor a vlastní chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2013 11:00

Irule::-D díky. Ono někdy fakt člověk neví, co na večeři a na tom by si málokdo nepochutnal;-)

Irule Irule

7. 6. 2013 07:44

:-O:-p:-p:-p Jani já už nevím co bych ti napsala :-(;-), no prostě zase dobrota, takže tisknu a zrealizuji :-K;-):-p:yes:+9

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2013 22:52

1974andrea: No, já jsem je osolila jen malinko a pak přidala sůl do česneku a stačilo to..;-)Ale máš pravdu, já to tam napíšu raději:-)

1974andrea 1974andrea

6. 6. 2013 22:36

Jani, já i když si opékám brambory na oleji na pánvi, třeba zbylé od oběda, tak je vždycky popráším moukou, přijdou mi tak právě lepší;-). Možná aby ty brambory po hodině odležení nepustily tolik vody, tak je osolit až před pečením, co? Jinak dobrý:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2013 22:32

Díky, lidičky;-). Vlastně mne ani nenapadlo a už by mělo, že úplně obyčejné recepty zaujmou více, než ty složité:-))

hosta hosta

6. 6. 2013 21:48

hm, moc velká dobrota:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 6. 2013 21:40

yanull: dělávám také, brambory řádně osuším papírovou utěrkou a pak dávám smažit s kořením, takže vodička:-)) není žádná, jak uděláš hned, je to bezva a křupavoučké;-):-p

Jitkas

6. 6. 2013 21:21

Delam skoro stejne jako ty, misto mouky pouzivam strouhanku (hodne jemne mletou). Je to velka dobrota !!

magdalenka magdalenka

6. 6. 2013 20:55

S tou múkou som už niekde videla, ale neviem prečo, nevyskúšala...:yes:

jarka skrobakova

6. 6. 2013 20:48

:-p:-p Já jsem bramborová:-! Takže tohle musím vyzkoušet :yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2013 20:43

yanull: Mi se to nestalo, ale já jsem je dělala narychlo na večeři. Jak vidíš, kaše z nich fakt není;-)

yanull yanull

6. 6. 2013 20:36

Nejsem vojín Kotas, ale mám dotaz;-). Nové brambory obsahují dost vody. Když je osolím, přidám vše ostatní a nechám hodinu stát, nevznikne z toho všeho na nich mokrá kašička? Recept se mi líbí, ale chci se toho vyvarovat +3:yes::-K:-p

senky senky

6. 6. 2013 20:33

My jsme bnramboroví....můžeme je v jakékoliv podobě, takže dík za další tip:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 6. 2013 20:16

spagetka: tak se domluvíme, trouba je;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2013 20:15

spagetka: Já vím. Už jsme jak v blbákově. Anglické reklamy, zboží, výrazy, za to ty nemůžeš. Může být super ta mikrovlnka;-). Já mám jen obyčejnou, hlavně na ohřívání;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brambory s tymiánem pečene brambory s tymianem tymiánové brambory křupavé brambory brambory s timiánem recepty s tymiánem křupavé brambory z trouby zapečené brambory s tymiánem brambory s tymiánu křupavé pečené brambory křupavé pečené brambory pečené krupave brambory brambory na tymiánu pečené brambory v troubě s tymiánem brambory v troube s tymianem brambory crisp recepty brambory s tymianem jak upéct křupavé brambory crisp brambory křupavé brambory v trobě

Suroviny: brambory, paprika čerstvá červená, mouka hladká, sůl, tymián, kmín celý, olej, česnek

TopRecepty.cz

Křupavé brambory s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kjkx