Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 228 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,18 g |
Tuky | 9,44 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 849 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 88,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové knedlíčky se smaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lklJ
Moje poznámka
Špaldové knedlíčky se smaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lklJ
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 15 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 16 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 16 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 10 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 12 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 13 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 13 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 14 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 15 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 16 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 17 hodinami
Tématické fráze:
spaldove knedlicky do polevky,
smažená cibule na knedlíky,
smažená cibulka na knedlíky recept,
smažená cibule s knedlíky,
jak smazit cibulku na knedlíky,
knedliky se smazenou cibulkou,
cibule smazena na knedlíky,
hovězí polévka se špaldové knedlíčky,
špaldové knedlíky recept,
co je špaldova strouhanka,
špaldová kaše recept
Suroviny:
strouhanka,
instantní špaldová kaše,
vejce,
cibule sušená,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (5)