Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 228 kJ / 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,18 g |
| Tuky | 9,44 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 849 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 88,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové knedlíčky se smaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lklJ
Moje poznámka
Špaldové knedlíčky se smaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lklJ
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 8 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 10 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 10 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 11 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 12 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 12 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 12 hodinami
Tématické fráze:
spaldove knedlicky do polevky,
smažená cibule na knedlíky,
smažená cibulka na knedlíky recept,
smažená cibule s knedlíky,
jak smazit cibulku na knedlíky,
knedliky se smazenou cibulkou,
cibule smazena na knedlíky,
hovězí polévka se špaldové knedlíčky,
špaldové knedlíky recept,
co je špaldova strouhanka,
špaldová kaše recept
Suroviny:
strouhanka,
instantní špaldová kaše,
vejce,
cibule sušená,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (5)