

Srdce na česneku
Suroviny
- kuřecí srdce
- kmín
- sůl
- pepř
- cibulka
- česnek
- trocha oleje
Postup přípravy receptu
Na pánvi rozehřejeme přiměřené množství oleje, na kterém osmahneme cibulku, přidáme kuřecí srdíčka nakrájené na menší kousky, jemně osolíme a za stálého míchání osmahneme . Těsně před koncem smažení vmícháme lisovaný česnek, kmín a pepř.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Srdce na česneku
-
Srdce je priečne pruhovaný sval. (anat.) Možno soliť veselo.
-
kouknete se do ucebnice prirodovedy co je za maso srdce a pak si ho bez obav posolte...
-
to plati pro jatra, srdce a zaludky se soli normalne pri duseni, doporucuju ale alespon hodinu kdyz ne vic podusit, aby zaludky a srdce pekne zmekli.
-
Podle mě se vnitřnosti opravdu solí, až když jsou udělané. Naopak další dochucovadla a koření bych tam dala ihned. Pardon, ale to ja také jeden z "objevných" receptů.
-
když se srdce osolí hned, nezpůsobí to, že nám nezměkne ????????