Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdce na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 12:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

23. 4. 2011 12:51

Srdce je priečne pruhovaný sval. (anat.) Možno soliť veselo.

jk

23. 4. 2011 11:26

kouknete se do ucebnice prirodovedy co je za maso srdce a pak si ho bez obav posolte... :-/

Majkee

10. 1. 2009 14:57

to plati pro jatra, srdce a zaludky se soli normalne pri duseni, doporucuju ale alespon hodinu kdyz ne vic podusit, aby zaludky a srdce pekne zmekli.:yes:

Olina-preclik Olina-preclik

11. 8. 2008 13:24

Podle mě se vnitřnosti opravdu solí, až když jsou udělané. Naopak další dochucovadla a koření bych tam dala ihned. Pardon, ale to ja také jeden z "objevných" receptů.:no:

kedlubna kedlubna

11. 8. 2008 10:52

když se srdce osolí hned, nezpůsobí to, že nám nezměkne ????????:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí srdce kuřecí srdce recept kuřecí srdíčka recept krůtí srdce recept srdce recepty srdce recept kruti srdce recepty recept kuřecí srdce recepty kuřecí srdce recept srdce recepty srdce srdce na cibulce kuřecí srdíčka hovězí srdce recept kurecí srdce na cibulce kuřecí srdce recepty hovězí srdce recepty recept na kuřecí srdce kuřecí srdíčka na česneku kureci srdicka recepty

Suroviny: srdce kuřecí, kmín celý, sůl, pepř, cibulka, česnek, olej

TopRecepty.cz

Srdce na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQl