Srdce na česneku

toprecepty.cz Kuchař:

Pokrmy z vnitřností 5 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
11

Suroviny

kuřecí srdce
kmín
sůl
pepř
cibulka
česnek
trocha oleje
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme přiměřené množství oleje, na kterém osmahneme cibulku, přidáme kuřecí srdíčka nakrájené na menší kousky, jemně osolíme a za stálého míchání osmahneme . Těsně před koncem smažení vmícháme lisovaný česnek, kmín a pepř.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Srdce na česneku

  • magdalenka magdalenka

    Srdce je priečne pruhovaný sval. (anat.) Možno soliť veselo.

    Odpovědět

  • jk jk(neregistrovaný)

    kouknete se do ucebnice prirodovedy co je za maso srdce a pak si ho bez obav posolte... :-/

    Odpovědět

  • Majkee Majkee(neregistrovaný)

    to plati pro jatra, srdce a zaludky se soli normalne pri duseni, doporucuju ale alespon hodinu kdyz ne vic podusit, aby zaludky a srdce pekne zmekli.:yes:

    Odpovědět

  • Olina-preclik Olina-preclik

    Podle mě se vnitřnosti opravdu solí, až když jsou udělané. Naopak další dochucovadla a koření bych tam dala ihned. Pardon, ale to ja také jeden z "objevných" receptů.:no:

    Odpovědět

  • kedlubna kedlubna

    když se srdce osolí hned, nezpůsobí to, že nám nezměkne ????????:-O

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo