Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykev pod tvarohovou peřinou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 418 kJ /
1 056 kcal
Bílkoviny86,15 g
Tuky37,67 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 359 mg
Sodík 435 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy89,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme na plátky nastrúhanú tekvicu, na kocky narezané paradajky, osolíme, ochutíme nasekanou bazalkou a tymiánom a podusíme 10 minút. Dochutíme prelisovaným cesnakom. Krok 2: Tvaroh zmiešame s jogurtom, osolíme, pridáme nasekanú bazalku a provensálske korenie. Nakoniec dáme vajíčko a dobre premiešame. Krok 3: Do vymasteného pekáča navrstvíme tekvicovú zmes a na ňu urovnáme tvarohovú zmes. Krok 4: Pečieme pri strednej teplote asi 30 minut. Podávame so zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 13. 8. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykev pod tvarohovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXw3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykev pod tvarohovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXw3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tvarohova peřina, šafránová tykev

Suroviny:
tykev, cibule bílá, česnek, sůl, tymián, bazalka čerstvá, olej, tvaroh, jogurt, bazalka čerstvá, sůl, vejce

Přidat fotografie receptu