Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykev pod tvarohovou peřinou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 418 kJ /
1 056 kcal
Bílkoviny86,15 g
Tuky37,67 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 359 mg
Sodík 435 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy89,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme na plátky nastrúhanú tekvicu, na kocky narezané paradajky, osolíme, ochutíme nasekanou bazalkou a tymiánom a podusíme 10 minút. Dochutíme prelisovaným cesnakom. Krok 2: Tvaroh zmiešame s jogurtom, osolíme, pridáme nasekanú bazalku a provensálske korenie. Nakoniec dáme vajíčko a dobre premiešame. Krok 3: Do vymasteného pekáča navrstvíme tekvicovú zmes a na ňu urovnáme tvarohovú zmes. Krok 4: Pečieme pri strednej teplote asi 30 minut. Podávame so zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 13. 8. 2013 07:43

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykev pod tvarohovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXw3

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykev pod tvarohovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MXw3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tvarohova peřina, šafránová tykev

Suroviny:
tykev, cibule bílá, česnek, sůl, tymián, bazalka čerstvá, olej, tvaroh, jogurt, bazalka čerstvá, sůl, vejce

Přidat fotografie receptu