Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 422 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,06 g |
Tuky | 182,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 742 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,08 g |
Sacharidy | 21,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zgm2
Moje poznámka
Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zgm2
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 17 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 19 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 23 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Tématické fráze:
skopove v pomalem hrnci,
skopove na rozmarýnu,
jak udelat skopove,
skopové v ph,
skopové maso v ph,
skopové z pomalého hrnce,
skopové maso v v pomalém hrnci,
skopové na na rozmarýnu,
skopová kýta s s rozmarýnem,
skopové maso v pomalém hrnci,
skopove ve stave s brambory,
skopovy krk,
recept na skopove na chlebu,
jehneci a skopove rozdil,
vykostena skopova kyta s rozmarinem,
skopové recepty,
pomalý hrnec recepty skopové maso,
recept na kytu jehněčí na rozmarynu a na česneku,
skopové v v pomalém hrnci,
jehneci na slwnine a cesneku
Suroviny:
kýta skopová,
slanina,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (19)
Ivo, určitě přijď i s pekárnou
1974andrea: já mám skopové moc ráda - tu jeho vyzrálou charakteristickou vůni a chuť / která právě hodně lidem vadí
Zkrátka a dobře - člověk aby si na prohlížení všech těch zdejších krás položil vedle sebe aspoň chleba se škvarkovým sádlem - jinak to jednoho nutí do vytí