Pikantní zelňačka s klobásou v jednom hrnci
Zelí je jedna z klasických surovin staročeské kuchyně a zelná polévka patří k našim tradičním receptům. Uvařte si ji, jak se patří - a to s kusem dobré klobásy!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 49,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory se musí uvařit jako první, protože po vložení zelí už by nezměkly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2021 13:06
7. 5. 2020 22:28
Dekuji moc !!!!! :yes:
26. 11. 2016 16:54
A bez pridania múky ako vo väčšine receptov!
18. 1. 2014 15:40
18. 1. 2014 15:36
Uvařím brambory (nešetřit), přidám kysané zelí (cca 1kg pytlík) a koření (celý pepř)a nakonec pak gulášovku(cca 3 pytlíky) a 3-4 paprikové klobásy (nevařit dlouho,jinak se vyvaří), popř. trochu Klasiku.
Protože ji rodina miluje, vyjde mi z toho 5litrový hrnec.
Dá se jít kdykoliv a neškodí v jakémkoliv množství.
27. 9. 2013 18:04
27. 9. 2013 11:18
26. 9. 2013 22:14
26. 9. 2013 21:43
26. 9. 2013 19:58
26. 9. 2013 19:41
26. 9. 2013 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 6 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 3 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 5 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 7 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 8 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 9 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Další recepty
Tématické fráze: zelnice s klobásou zelňačka červená zelňačka s klobásou zelňačka s klobásou zelnacka recept červená zelnice s klobásou zelnačka polévka s klobásou videorecept zelnačka polévka s klobásou recept zelnačka polévka zelnačka top recepty zelňačka zelňačka polévka recept na zelňačku zelňačka z jednoho hrnce zelnačka s klobásou bez smetany a mouky recepty zelnačka červená zelnačka zelnačka s klobasou recept krémová zelňačka recept zelňačka s klobásou
Suroviny: klobása pikantní, cibule, brambory, zelí kysané, rajče, chilli paprika čerstvá, kmín celý, paprika sušená sladká, sůl, bobkový list, pepř celý, sádlo, vývar masový, smetana zakysaná
Pikantní zelňačka s klobásou v jednom hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZLp
12 názorů