Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 495 min Doba přípravy: 480 min Doba tepelné úpravy: 15 min

495 min (480 min příprava + 15 min tepelná úprava)

5. 10. 2013 17:35

Suroviny

Porce: 3-6(záleží na tom,kolik na talíř naložíme masa)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 405 kJ / 336 kcal
Bílkoviny16,80 g
Tuky4,50 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy56,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Odkaz na kořeníhttp://www.obchod-oliver.cz/katalog/koreni/smesi-k...

Jakékoli maso naložené v kefíru hezky zkřehne a tepelná úprava může být opravdu"minutkovou"záležitostí.My jsme si za velice krátkou chvíli moc pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

5. 10. 2013 17:46

Aničko:-K, toto koření, ani ústřicovou omáčku doma nemám, ale vypadá to moc dobře a určitě i chutná :-p:-K +2:yes:

spagetka spagetka

5. 10. 2013 17:44

Dobrý nápad s tím kefírem, adžiku taky ráda používám :yes::yes:

suslajda suslajda

5. 10. 2013 17:37

To věřím, že jste si pochutnali i u nás by chutnalo:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřový plátek maso naložené v kefíru nalozene maso v kefiru kefírová marináda vepřové plátky v marinádě maso adžika vepřové adžika maso v kefíru adžika vepřove vepřové plátky naložené v marinádě vepřový plátek naložený vepřové maso na kefiru jde nalozit veprove maso do kefiru kořeni adžika recepty adzika reny marináda s majoránkou smažený kapr naložený v cibulové marinádě jak naložit maso do kefíru recepty z kefíru s vepřovým masem přírodní plátek v v marinádě

Suroviny: plec vepřová, koření adžika, kefír, mouka hladká, olej, sůl, cibulové kroužky

TopRecepty.cz

Vepřový plátek“Adžika“v kefírové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kg3x