Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 717 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 21,09 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,25 g |
Postup přípravy
Marináda se k vaření nepoužívá, má za úkol jen zkřehčit a ochutit maso.
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
Moje poznámka
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
Nejnovější recepty
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 2 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 5 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 20 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 6 minutami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 17 minutami
Hrnková bábovka
káťa před 19 minutami
Buši houbová omáčka
Spepik před 50 minutami
🍛 Vezlay Veg Meat Masala Curry Recipe - Catchy Court
catchycourtproduct před 54 minutami
Červená řepa
radbastim před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
m.vanouskova@seznam.cz před 2 hodinami
Brambory zapečené s lilkem, cibulí a rajčaty
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Marmeláda z cukety
janatka před 4 hodinami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
marináda na divočáka,
marináda na srnčí maso,
recepty na zvěřinu,
marináda na divočinu,
marináda na srnčí,
recept na zvěřinu,
naložená zvěřina,
nalev na zverinu,
marináda,
marinování zvěřiny,
marináda na kančí maso,
marinády na divočinu,
marinády na srnčí,
marinády na srnčí maso,
marináda na maso,
maso z divočaka a jeho úpravy,
divocak marinada,
marináda na svíčkovou,
recept na marinadu,
srnčí marináda
Suroviny:
podmáslí,
ocet vinný,
voda,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jalovec,
cibule,
zelenina kořenová
Komentáře (22)
Terezko, mně absolutně nedošlo, že tu není marináda na zvěřinu, až včera, když o ní, myslím vybusna, mluvila (psala). Já to považovala za samozřejmé. Tak s enezlob