Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce

Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 5 min

25 min (20 min příprava + 5 min tepelná úprava)

6. 2. 2009 18:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 717 kJ / 889 kcal
Bílkoviny48,00 g
Tuky21,09 g
Vláknina14,25 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,09 g
Sůl0,50 g
Sacharidy121,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem získala před lety od rodinného přítele, který se pohybuje buď v lese - to vyžaduje jeho povolání, nebo v kuchyni u sporáku - to vyžaduje manželka, děti i návštěvy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2009 19:29

Ladi super, to se fakt hodí!:yes:

jatro

6. 2. 2009 18:41

Kategorií je málo. Tak z tohoto výběru bych marinádu dala do "ostatní" nebo "omáčky".

vybusna vybusna

6. 2. 2009 18:32

bingo!!!!!!!!!

vybusna vybusna

6. 2. 2009 18:18

som velmi velmi vdacna za tento recept. kategoria mi v podstate je jedno...len nazov...pri beznom vyhladavani by ma nenapadlo dat ani jedno slovo z tohto nazvu. ako specificke slovo by som volila nieco ako marinada, alebo nalev. co povies?

maris maris

6. 2. 2009 18:14

Já bych to nechala v Jiné maso, protože marinádu bych v Omáčkách nehledala:-)

spagetka spagetka

6. 2. 2009 18:10

Nejsem si jistá volbou správné kategorie - vybusna je spíš pro omáčky než jiné maso???Tak nevím

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marináda na divočáka marináda na srnčí maso recepty na zvěřinu marináda na divočinu marináda na srnčí recept na zvěřinu naložená zvěřina nalev na zverinu marináda marinování zvěřiny marináda na kančí maso marinády na divočinu marinády na srnčí marinády na srnčí maso marináda na maso maso z divočaka a jeho úpravy divocak marinada marináda na svíčkovou recept na marinadu srnčí marináda

Suroviny: podmáslí, ocet vinný, voda, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, jalovec, cibule, zelenina kořenová

TopRecepty.cz

Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kKv