Suroviny
Porce: cca 5 lžic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 168 kJ / 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,86 g |
| Tuky | 8,33 g |
| Vláknina | 18,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejte hlubší pánev na hořáku, dokud na ní "nezatančí" kapka vody, jakmile dopadne na pánev. Snižte hořák na střední teplotu a přidejte celá koření. Na sucho je za stálého míchání opražte, dokud není kmín tmavě zlato hnědý a neucítíte jeho vůni.
Krok 2: Vysypte koření z pánve a nechte zchladnout. Utlučte koření v hmoždíři. Přimíchejte mletý hřebíček. Skladujte ve vzduchotěsné krabičce až 2 měsíce.
Zveřejněno 13. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Garam Masala #2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6yr
Moje poznámka
Garam Masala #2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6yr
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Kokosové sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 15 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční panettone
Myska311 před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 3 hodinami
Jehněčí guláš
stanavokr před 4 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 6 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 12 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 12 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 13 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
zpravodaj1 před 13 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 14 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 15 hodinami
Tématické fráze:
pánev garam masala,
jehněčí garam masala,
jehneci garam masala recept,
garam masala jehněčí,
telecí garam masala,
garam masala recept,
vepřové garam masala,
recepty garam masala,
jehněčí s garam masalou,
jak voní masala,
jehněčí masala,
jidla s garam masala,
pečené kuře s garam masala,
kuřecí garam masala,
garam masala vaření
Suroviny:
bobkový list,
skořice celá,
kardamom,
kmín celý,
koriandr,
pepř černý,
koření hřebíček,
koření hřebíček
Komentáře (2)