Suroviny
Porce: cca 5 lžic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 168 kJ / 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 8,33 g |
Vláknina | 18,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejte hlubší pánev na hořáku, dokud na ní "nezatančí" kapka vody, jakmile dopadne na pánev. Snižte hořák na střední teplotu a přidejte celá koření. Na sucho je za stálého míchání opražte, dokud není kmín tmavě zlato hnědý a neucítíte jeho vůni.
Krok 2: Vysypte koření z pánve a nechte zchladnout. Utlučte koření v hmoždíři. Přimíchejte mletý hřebíček. Skladujte ve vzduchotěsné krabičce až 2 měsíce.
Zveřejněno 14. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Garam Masala #2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6yr
Moje poznámka
Garam Masala #2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6yr
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 7 minutami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 42 minutami
Loštická cibulačka
Sahula před 8 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 9 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 10 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 10 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 12 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 13 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 13 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 14 hodinami
Tématické fráze:
pánev garam masala,
jehněčí garam masala,
jehneci garam masala recept,
garam masala jehněčí,
telecí garam masala,
garam masala recept,
vepřové garam masala,
recepty garam masala,
jehněčí s garam masalou,
jak voní masala,
jehněčí masala,
jidla s garam masala,
pečené kuře s garam masala,
kuřecí garam masala,
garam masala vaření
Suroviny:
bobkový list,
skořice celá,
kardamom,
kmín celý,
koriandr,
pepř černý,
koření hřebíček,
koření hřebíček
Komentáře (2)