Suroviny
Porce: cca 5 lžic
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 168 kJ / 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,86 g |
| Tuky | 8,33 g |
| Vláknina | 18,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejte hlubší pánev na hořáku, dokud na ní "nezatančí" kapka vody, jakmile dopadne na pánev. Snižte hořák na střední teplotu a přidejte celá koření. Na sucho je za stálého míchání opražte, dokud není kmín tmavě zlato hnědý a neucítíte jeho vůni.
Krok 2: Vysypte koření z pánve a nechte zchladnout. Utlučte koření v hmoždíři. Přimíchejte mletý hřebíček. Skladujte ve vzduchotěsné krabičce až 2 měsíce.
Zveřejněno 13. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Garam Masala #2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6yr
Moje poznámka
Garam Masala #2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6yr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pánev garam masala,
jehněčí garam masala,
jehneci garam masala recept,
garam masala jehněčí,
telecí garam masala,
garam masala recept,
vepřové garam masala,
recepty garam masala,
jehněčí s garam masalou,
jak voní masala,
jehněčí masala,
jidla s garam masala,
pečené kuře s garam masala,
kuřecí garam masala,
garam masala vaření
Suroviny:
bobkový list,
skořice celá,
kardamom,
kmín celý,
koriandr,
pepř černý,
koření hřebíček,
koření hřebíček
Komentáře (2)