Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 118 kJ / 3 135 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 130,33 g | 
| Tuky | 233,95 g | 
| Vláknina | 15,46 g | 
| Cholesterol | 1,42 g | 
| Sodík | 2,76 g | 
| Sůl | 6,77 g | 
| Sacharidy | 119,37 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Tresku osušíme, osolíme, opepříme, lehce zakápneme citronem a řádně obalíme v trojobalu a poté osmažíme.
	Krok 2: Osmažené filety přeložíme na pekáček vymazaný máslem a na filety střídavě pokládáme plátky mozzarelly, rajčat a listy bazalky.
	Krok 3: Vložíme do vyhřáte trouby na 220°C a gratinujeme 10 minut.
	Krok 4: Mezitím hrubě nastrouhané brambory smícháme s nasekaným prosciuttem a smažíme placičky na pánvi s trochou oleje dozlatova.
	Krok 5: Jakmile jsou filety a placičky na talíři, jemně přelijeme holandskou omáčkou a zdobíme talíř ledovým salátem.
Zveřejněno 28. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAm2
Moje poznámka
					
				
Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JAm2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 52 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 17 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 18 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 22 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 52 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							gratinovaná ryba, 
						
						
							treska s mozzarelou, 
						
						
							treska s rajčaty a mozzarelou, 
						
						
							ryba s mozzarelou a rajčaty, 
						
						
							recept ryba pro žlučník, 
						
						
							ryba s rajcaty a mozzarelou, 
						
						
							gratinované brambory s mozarelou, 
						
						
							treska d rsjcsty s mozarelou, 
						
						
							treska cena, 
						
						
							treska s mozarelou, 
						
						
							ryba s mozarelou a rajčetem, 
						
						
							gratinovaná na rajčata, 
						
						
							gratinované brambory mozarellou, 
						
						
							gratinované brambory s mozzarelou, 
						
						
							treska s mozarelou recept, 
						
						
							treska recepty pro žlučník, 
						
						
							treska doba smazeni, 
						
						
							treska s ledovym salát recept, 
						
						
							ryba s bazalkou a rajcaty, 
						
						
							treska s mozarellou
						
					
						Suroviny:
						
							treska, 
						
						
							sýr mozzarella, 
						
						
							rajče, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							salát ledový, 
						
						
							máslo, 
						
						
							vejce, 
						
						
							máslo, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							citron, 
						
						
							brambory, 
						
						
							prosciutto, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
	
	
Komentáře (9)
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2415
Samozrejme nevylucujem, ze aj takto pripravena kvalitna ryba s tazkou prilohou najde svojich fanusikov.
Pokial by niekto chcel namietat, ze som neuvarila a posudzujem...Varim 40 rokov a s dovolenim, viem uz co to posudit aj bez toho, zeby som to vlozila do ust.
Poznamka pre majitelov stranok.....je toto adekvatne vyjadrenie k samotnemu receptu, alebo bude posudene ako zavadne a bude vymazane ako *neziaduce*???!!