Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 003 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,05 g |
Tuky | 95,28 g |
Vláknina | 9,77 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 153,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brumík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9Yk
Moje poznámka
Brumík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9Yk
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 minutami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 48 minutami
Brokolice s Nivou
Dede. před 55 minutami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 2 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 2 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 3 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 3 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 4 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 5 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 5 hodinami
Tématické fráze:
brumik recept,
brumík,
recept brumik,
domácí brumík,
recept na brumíka,
domácí brumík recept,
těsto na brumíka,
brumik.cz,
recept na brumík,
jak upéct brumíka,
recepty brumík,
brumik recepty,
recepty na brumíka,
brumik testo,
bananovy brumici,
banánový brumík recept,
pečeme brumíka,
brumík-recept,
forma na brumika,
banánový brumík
Suroviny:
vejce,
mouka hrubá,
cukr vanilkový,
vanilkové aroma,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
citron,
sůl,
pudink vanilkový,
nutella
Komentáře (7)
Děkuji