Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Moje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Nejnovější recepty
Sachr dort z jablek
Přidáno před 5 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 23 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno 5. 10. 2025 16:43:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 21 minutami
Cikánské kuře
Sahula před 32 minutami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 49 minutami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 1 hodinou
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 2 hodinami
Pomazánka z uzeného sýra a žervé
Kajkajak před 2 hodinami
Korejský Bibimbap (비빔밥) – pro 4 osoby
Tereza26 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Petka2208 před 3 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Elen0766 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kynuté knedlíky s jahodovou omáčkou,
kytka z listového těsta,
tvarohové knedlíky bez ovoce s ovocnym rozvarem,
jak udelat kremove kvety,
krémové růže video recept,
video marcipánové růže,
ruze z tvarohového těsta,
výroba marcipánové růže video,
kytky z listového těsta,
jak dlouho vařit ovocné knedlíky v páře,
růžičky z jahod,
tvoreni z listoveho testa na slano,
jablečné kytky z listového těsta,
knedlíky s ovocným rozvarem,
knedliky z listového těsta,
výroba marcipánových kytek,
priloha jako z ruze kvet,
jednoduchy recept na vyrobu růžičky z marcipanu,
jak udělat růžovou barvu,
zajímavý kynutý moučník
Suroviny:
knedlík houskový
Komentáře (36)
Mam dotaz. Kdyz se ty ruzicky naparuji, tak ma byt ten hrnec normalne priklopeny poklici? (nejspis ano, jak by se jinak poradne provarily, kdyz se nemuzou otacet, ze?) Nebo to nechat jen trosku odklopene? Ci jak? Radeji se ptam, at to nezmrndim.
Dekuji moc za odpoved!
Nemyslím si, že by jste to houfně zkoušely, dala jsem to sem jako možnost jen se kouknout, co se ve světě děje... Je to ale na "výrobu" tak neskutečně jednoduché, že to ani není možné, aby se to nepovedlo.
Ke sladké omáčce ovocné snad ano, ale my jsme zvyklí klasické knedlíky plněné..s ovocným rozvarem jen tvarohové.
Ale vypadá to hezky, to ano...
Anna Kocikova: Klasické kynuté knedlíky mají tenké těsto, ale tyhle, to je skoro 5 cm tlustý váleček, za těch 18 min byly dobře nad párou provařené, akorát se tak nezvykle leskly
Vida a o tom je vaření, o nápadech, kreativitě...
Já potřebuju uudělat borůvkové, nevím, jak to dopadne, ale rozhodně se pokusím, jen vršek růžičky budu muset "zavřít"
jen dotaz k době vaření.Když dělám plněné ovocné kynuté knedlíky,tak je v páře vařím 8minut.Není těch 18minut moc
Tessi:proč suchýma knedlíkama
jitkas:, jo nebo povidlová, prostě rozvary z ovoce by se hodily určitě
Sice se jí i očima, ale v tomhle případě by mě doma se suchýma kynutýma knedlíkama, byť krásně vypadajícíma hnali..