Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,02 g |
Tuky | 23,25 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,63 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme lečo, kečup, pepř, sůl a dusíme. Potom přidáme vejce, uvaříme kolínka (místo kolínek můžeme dát rýži a vejce vynecháme) a zamícháme do leča. Je to rychlé a chutné.
Zveřejněno 5. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s kolínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRxY
Moje poznámka
Lečo s kolínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRxY
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 5 minutami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 3 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 16 hodinami
Tématické fráze:
zeleninove leco ze sklenice,
lečo s rýží,
kupované lečo,
lečo s těstovinami,
leco s kolinkama,
zeleninové lečo s rýží,
lečo s testovinama,
kolinka s vejci,
leco s testovinou,
lečo ze sklenice,
lečo k obědu,
maso s kolínky,
kolinka s lecem,
lečo kupované,
lečo recept,
recepty s lečem,
kupovane lečo s klobásou,
recept kolínka s cuketou,
kolínky,
recept na kupovane leco
Suroviny:
cibule,
lečo,
vejce,
sůl,
těstoviny kolínka,
kečup sladký,
pepř
Komentáře (5)