Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní vepřové závitky

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

19. 7. 2014 20:51

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 383 kJ / 2 243 kcal
Bílkoviny186,72 g
Tuky144,22 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,01 g
Sacharidy39,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

ja si dala jako přílohu vařene brambory a byly stejně dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

SKADINKA

20. 7. 2014 16:16

děkuju spagetka

spagetka spagetka

20. 7. 2014 14:52

xxx: a co měla autorka odpovědět? Pojem "pikantní" je u každého homo sapiens jiný. Existuje snad definice pikantnosti? Těžko. Chuťové vjemy má každý jedinec naprosto rozdílné.

xxx

20. 7. 2014 14:11

Aha, zajimava odpoved!

SKADINKA

20. 7. 2014 13:06

protože jsou asi trochu pikantnější

XXX

20. 7. 2014 12:04

Proc pikantni??

SKADINKA

20. 7. 2014 11:26

děkuju :-)

mlsoun

20. 7. 2014 09:08

Vypadá to zajímavě vyskouším :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vyznam slova pikantni co se zbylým vývarem závitky z vepřové kýty pikantní závitky nejlepsi veprové houbove závitky slovo pikantni vyznan slova pikantní jidlo vyznan slova pikantní veprove zavitek na houbach že!ne zavitky závitky z vepřové kýty a mletým masem pikantni veprovy zavitek

Suroviny: houby čerstvé, cibule, slanina, olej, sůl, pepř mletý, kýta vepřová, maso vepřové mleté, vejce, koření oregáno, petržel, vývar, mouka hladká, knedlík houskový

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rN56